Η Chadwick στην Williams ως οδηγος εξέλιξης.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος W Series, Jamie Chadwick προστέθηκε στην ομάδα της Williams ως οδηγός εξέλιξης. 

Η Chadwick θα αναλάβει καθήκοντα προσομοιωτή και θα συμμετάσχει σε 3 ευρωπαϊκούς αγώνες με την ομάδα συμπεριλαμβανομένου και του Βρετανικού GP.

Η 21χρονη κέρδισε τον εναρκτήριο αγώνα του ολοκαίνουργιου γυναικείου W Series ενώ έχει πάρει την pole position και στους 2 αγώνες.

Προηγείται της Beitske Visser, η οποία κέρδισε τον προηγούμενο αγώνα στο Zolder, κατά 6 βαθμούς.

Η Williams λέει επίσης ότι η Chadwick θα ” προσφέρει  υποστήριξη σε μια σειρά μέσων ενημέρωσης και σε εμπορικές δραστηριότητες.”

Η Chadwick θα συναντήσει τον Nicholas Latiti στην Williams στην ακαδημία οδηγών της.

Η αναπληρώτρια επικεφαλής ομάδας Claire Williams η οποία επισκέφτηκε τον εναρκτήριου αγώνα του W Series στο Hockenheim όπου κέρδισε η Chadwick, είπε:” Είχα την ευχαρίστηση να δω τον αγώνα της Jamie από πρώτο χέρι στο Hockenheim όπου κατέκτησε την νίκη στην έναρξη της σεζόν του W Series.”

” Η προώθηση γυναικών στον μηχανικό αθλητισμό είναι εξαιρετικά σημαντική. Tο να έχεις ένα γυναικείο πρότυπο ως μέρος των ακαδημιών μας, ελπίζουμε ότι θα εμπνεύσει τα νεαρά κορίτσια να ασχοληθούν με τους αγώνες από νεαρή ηλικία.”

“Ελπίζουμε να δείξουμε ότι ο Μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ανοιχτός σε όλους και συναρπαστικός, είτε πρόκειται για οδηγό είτε για μηχανικούς.”

“Η Jamie είναι μεγάλο ταλέντο και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί της. “

Η Chadwick από την άλλη περιέγραψε τον τον νέο της ρόλο ως ” μεγάλη τιμή”.

“Η ώρα στον προσομοιωτή είναι μία φανταστική ευκαιρία να βοηθήσει στην ανάπτυξη μου.” είπε.

“Ανυπομονώ να περάσω ώρα στο εργοστάσιο στο Grove, αναμιγνύοντας τον εαυτό μου μέσα στην ομάδα και βοηθώντας όπου μπορώ. “

“Το να είμαι μέρος της ακαδημίας οδηγών είναι ένα υπέροχο βήμα και ανυπομονώ να ξεκινήσω. “

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS