Carlos Sainz – Ποινή τριών θέσεων εκκίνησης

McLaren Carlos Sainz during day two of pre-season testing at the Circuit de Barcelona – Catalunya. PA Photo. Picture date: Thursday February 20, 2020. See PA story AUTO Barcelona. Photo credit should read: David Davies/PA Wire. RESTRICTIONS: Editorial use only. Commercial use with prior consent from teams.
Ο Carlos Sainz Jnr δέχτηκε ποινή τριών θέσεων στην σχάρα εκκίνησης, λόγω αντικανονικής άμυνας στον Sergio Perez (impeding).

Οι αγωνοδίκες απεφάνθησαν πως η McLaren είχε προειδοποιήσει τον Carlos Sainz πως ο Sergio Perez βρισκόταν πίσω του, καθώς βγήκε από τα pits. Ωστόσο, ο Carlos Sainz απέτυχε να δώσει εγκαίρως αρκετό χώρο στον πιλότο της Racing Point.

Carlos Sainz

“Το μονοθέσιο με αριθμό 55 [Carlos Sainz] έβγαινε από τα pits, ενώ το μονοθέσιο με αριθμό 11 [Sergio Perez] διερχόταν από την στροφή 1,” απεφάνθησαν οι αγωνοδίκες. “Το μονοθέσιο με αριθμό 11 βρέθηκε πίσω από το μονοθέσιο με αριθμό 55 στην στροφή 2 και την στροφή 3 και εμποδίστηκε αντικανονικά και αχρείαστα από το μονοθέσιο με αριθμό 55 στο συγκεκριμένο σημείο και σε μερικές διαδοχικά επόμενες στροφές. Ενώ οι ασυνήθιστες συνθήκες επηρρέασαν την κατάσταση, οι ενδοεπικοινωνίες της ομάδας δείχνουν πως το μονοθέσιο με αριθμό 55 δέχτηκε ξεκάθαρη ενημέρωση για το διερχόμενο μονοθέσιο με αριθμό 11.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts