ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Carlos Sainz:”Η Renault έκανε το βήμα που χρειαζόταν 2 χρόνια πριν”

Ο οδηγός της  McLaren, Carlos Sainz, πιστεύει ότι με τον φετινό κινητήρα της Renault έχει επιτέλους κάτι να παλέψει. Υπογραμμίζει την πρόοδο που χρειαζόταν να γίνει δύο χρόνια πριν.

Ο Ισπανός βρίσκεται στην Formula 1 τα τελευταία 4 χρόνια και αν εξαιρέσουμε την σεζόν του 2016 που είχε στην πλάτη του έναν κινητήρα Ferrari, όλες τις υπόλοιπες είχε Renault.

Μετά από μία ενθαρρυντική απόδοση στις κατατακτήριες του εναρκτήριου αγώνα της σεζόν. Ο Sainz είπε ότι μπορούσε να “αισθανθεί μία αλλαγή” στην Renault.

“Νοιώθω ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση” είπε ο Sainz.

“Ακόμα είμαστε λίγο πίσω από τους κινητήρες της Ferrari και της Mercedes, αλλά αισθάνομαι σαν να έχουμε κάτι για να παλέψουμε τώρα. Επιτέλους. “

“Έχω ολοκληρώσει 4 χρόνια στην Formula 1, όλα αυτά τα χρόνια ήταν 10 χιλιόμετρα κάτω στην ευθεία. “

“Τελικά το να εμφανιστούμε στην Μελβούρνη και να είμαστε απλά 2 με 3 χιλιόμετρα κάτω από τις κορυφαίες ομάδες είναι ένα ενθαρρυντικό σενάριο.”

 “Φαίνεται να έχουν σαφείς ιδέες για το πώς να αναπτύξουν τον κινητήρα κατά την διάρκεια της χρονιάς. Αυτό μου δίνει επίσης μερική θετική ενέργεια. “

“Θα επαινώ την Renault με αυτήν την έννοια. Επιτέλους φαίνεται ότι έκαναν το βήμα που έπρεπε να είχαν κάνει πριν δύο χρόνια.”

 Nα υπενθυμίσουμε ότι ο Carlos Sainz εγκατέλειψε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ύστερα από βλάβη στον κινητήρα της Renault.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).