Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Brundle – To Silverstone είναι το τέλειο μέρος, για να ανακοινώσει η Mercedes τον Russell

O Martin Brundle θεωρεί ότι το Silverstone είναι η ιδανική τοποθεσία, για να ανακοινώσει η Mercedes την πρόσληψη του George Russell για το 2022.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Lewis Hamilton, ο οποίος θα παραμείνει στην Mercedes τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 2023, η μόνη θέση που απομένει στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές είναι αυτή του δεύτερου οδηγού, με τους George Russell και Valtteri Bottas να έχουν τον πρώτο λόγο.

Ο Martin Brundle θεωρεί ότι ο νεαρός Βρετανός είναι το μεγάλο φαβορί για αυτήν την θέση, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η ανακοίνωση να γίνει στα πλαίσια του Βρετανικού Grand Prix.

“Δεν θα εκπλαγώ αν ο George (Russell) είναι οδηγός της Mercedes την επόμενη σεζόν. Αν σκοπεύουν να το κάνουν αυτό, γιατί να μην ανακοινωθεί στο Silverstone; Θα είναι το ιδανικό μέρος.”

Ο Brundle θεωρεί ότι η Mercedes πρέπει να εστιάσει στο μέλλον της, αντικαθιστώντας τον Bottas, ο οποίος δεν κατάφερε σε καμία στιγμή της πορείας του στην Mercedes να φτάσει τα στάνταρ απόδοσης του Hamilton.

“Αν ήσουν επικεφαλής της Mercedes θα ρωτούσες: ‘Είναι ο Valtteri Bottas ο άνθρωπος που θα κερδίσει το Πρωτάθλημα, όταν ο Lewis (Hamilton) αποσυρθεί σε 2 ή 3 ή 4 χρόνια;’ Η απάντηση είναι μάλλον όχι.”

“Θαυμάζω πραγματικά τον Valtteri Bottas, καθώς είναι πολύ καλός οδηγός και κάνει εκπληκτική δουλειά δίπλα στον Lewis Hamilton. Ωστόσο, δεν μπορείς να πεις ότι αν ο Lewis δεν υπήρχε, ο Valtteri θα κυριαρχούσε με τον ίδιο τρόπο, έτσι δεν είναι;”

“Άρα, πιστεύω ότι η Mercedes πρέπει να φέρει έναν νέο οδηγό, ο οποίος θα γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας αργά ή γρήγορα.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Παύλος Γασπαρινάτος

Μεγάλος λάτρης της Formula 1 και του WRC. Ενίοτε παρακολουθώ και MotoGP ή οτιδήποτε κινείται σε 2 ή 4 τροχούς. Η πίεση του Σάκη Ζαφειρόπουλου με "ανάγκασε" να επισκεφτώ την πίστα Speed Park κι από τότε είμαι μεγάλος θαμώνας της συγκεκριμένης πίστας.