Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Brundle – ”Οι ενέργειες του Wolff ήταν απαράδεκτες”

Ο Βρετανός δήλωσε πως οι ενέργειες του Toto Wolff στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Abu Dhabi ήταν απαράδεκτες.

Ο Μartin Brundle δήλωσε πως οι ενέργειες του Wolff ήταν απαράδεκτες στο Abu Dhabi, αλλά επίσης και η επικοινωνία μεταξύ της FIA και των ομάδων.

Ο Wolff ήταν έξαλλος καθώς παρακολουθούσε άπραγος τον Lewis Hamilton να χάνει τον όγδοο τίτλο του από την RedBull και τον Max Verstappen στον τελευταίο γυ΄ρο. Οι ενέργειες του Masi έκαναν τον Wolff και τον Hamilton μετά το τέλος του αγώνα να νιώθουν αρκετά απογοητευμένοι. Παρ΄’ο΄λα αυτά ο Αυστριακός κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να αλλάξει την έκβαση του αγώνα καθώς στην διάρκεια του βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Masi

Eρωτηθείς ο Brundle αν πρέπει να σταματήσει η επικοινωνία μεταξύ FIA και των ομάδων εκείνος απάντησε: ”Ναι, 100 τοις εκατό.”

”Στο πρώτο περιστατικό με το αυτοκίνητο ασφαλείας [στο Άμπου Ντάμπι] όταν η Alfa Romeo του [Antonio] Giovinazzi έμεινε στην πίστα, ο Toto στην ενδοεπικοινωνία με τον Masi του έλεγε «Hey Michael, σε παρακαλώ μη βγάλεις κανένα αυτοκίνητο ασφαλείας», προσπαθώντας να επηρεάσει την απόφαση. «[Είναι] εντελώς απαράδεκτο και ο Τοτό το ξέρει. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν.”

”Αυτό που θα συνέβαινε στις μέρες του Herbie [Blash] και του Charlie [Whiting] είναι ότι όταν θα προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους θα τους έλεγαν πως”Αυτός [Whiting] είναι απασχολημένος αυτή τη στιγμή. Θα επικοινωνήσει μαζί σου αργότερα και φυσικά, δεν θα το έκανε επειδή ο Τσάρλι θα ήταν απασχολημένος να λύσει το χάος που υπήρχε στην πίστα.”

”Επίσης άλλο ένα πράγμα που με ενοχλέι είναι αυτό που είδαμε και στη Σαουδική Αραβία αλλά και στο Silverstone, όπου αγωνιστικοί διευθυντές εισήλθαν στο γραφείο των αγωνωδικών στη διάρκεια του αγώνα για να διαμαρτυρυθούν. Θα μπορούσατε να φανταστείτε σε ανάλογο περιστατικό στο ποδόσφαιρο ο προπονητής να τρέχει προς τον διαιτητή και να του πει τι αποφάσεις να πάρει;”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.