Τέλη Απρίλη η απόφαση για την διεξαγωγή του Βρετανικού Grand Prix

Η πίστα του Silverstone έθεσε ως τελική προθεσμία τα τέλη Απριλίου για το αν θα πραγματοποιηθεί το φετινό Grand Prix της F1.

Η συνεχιζόμενη πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στην φετινή σεζόν της Formula 1 καθώς οι πρώτοι οχτώ αγώνες είτε ακυρώθηκαν είτε αναβλήθηκαν.

Η Formula 1 πιστεύει ότι θα καταφέρει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού με στοχο τους 15 με 18 αγώνες.

Μέχρι στιγμής όλες οι δραστηριότητες που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν απαγορευτεί μέχρι και τις 30 Ιουνίου, με το Βρετανικό Grand Prix να είναι προγραμματισμένο για τις 17 με 19 Ιουλίου.

“Το Silverstone και η Formula 1 παραμένουν σε συζητήσεις σχετικά με την συνεχιζόμενη κατάσταση και αξιολογούν την δυνατότητα επίτευξης του Βρετανικού Grand Prix μεταξύ τις 17 με 19 Ιουλίου.”

“Εκτιμούμε πλήρως ότι αλλά αθλητικά γεγονότα έχουν λάβει αποφασίσεις γα τον Ιούλιο, αλλά είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε ότι τα logistics και οι αθλητικές ρυθμίσεις διαφέρουν από εκείνες του Silverstone και ως εκ τούτου το χρονοδιάγραμμα μας, μας δίνει χρόνο μέχρι το τέλος του Απρίλη να πάρουμε μία απόφαση.”

“Η ασφάλεια των οπαδών μας, των συναδέλφων μας και της κοινότητας της Formula 1 θα είναι η προτεραιότητα μας και θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις με τις αρμόδιες αρχές.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS