MOTOGP

Bradl & Pol αναμένουν με ανυπομονησία το πρώτο feedback του Marc…

H Honda έχει δικαιωθεί στηριζόμενοι στον Marc Marquez, κ’ η νέα πραγματικότητα θα βοηθήσει για επάνοδο στην κορυφή…

H ανάρτηση του Marc στα social media όσον αφορά την επιστροφή του, έχει δημιουργήσει νέες ισορροπίες στο Πρωτάθλημα. Όταν επιστρέφει ένας αναβάτης με 6 Παγκόσμιους τίτλους τα τελευταία 8 χρόνια όλα τα δεδομένα διαφοροποιούνται. Το μεγάλο ερώτημα είναι σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Marc. Σύμφωνα με τους δύο αναβάτες που εκπροσώπησαν τη Honda στο Qatar, αυτό μόνο ο ίδιος ο Ισπανός μπορεί να το απαντήσει, καθώς η γνώση πάνω στη μοτοσυκλέτα και η επιρροή του στον σχεδιασμό κάθε σεζόν είναι σε τέτοιο ποσοστό που μόνο ο ίδιος μπορεί να προσεγγίσει τις επιδόσεις με το δικό του feedback εντός πίστας. Pol και Bradl συμφώνησαν στο γεγονός ότι η επιστροφή του ήταν το ιδανικό νέο για το φετινό Πρωτάθλημα.

”Είναι σημείο αναφοράς για το HRC, αλλά και για ολόκληρο το paddock.”
Γιατί ο Marc Marquez είναι ότι πιο... εξωγήινο υπάρχει στους αγώνες; (Video)

”Η μοτοσυκλέτα είναι γρήγορη και προσωπικά δεν ανησυχώ ότι θα είμαστε στους διεκδικητές του Τίτλου. Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν έρθει ο Marc, όμως η μοτοσυκλέτα μπορεί να παλεύει για το βάθρο κάθε αγώνα. Έως τώρα δεν έχουμε βρει όλες τις λύσεις στα θέματα εντός πίστας δουλεύοντας ως ομάδα, και σε αυτό ο Marc θα είναι καθοριστικός. Δεν γίνεται να παλέψεις για κάτι αντιπροσωπευτικό της Honda, όταν είσαι 15ος.” Οι δηλώσεις του Pol Espargaro αμέσως μετά το GP της Doha, επαληθεύουν την ανάγκη επιστροφής του Marc Marquez…

Από τη πλευρά του ο δοκιμαστής της Honda και αντικαταστάτης του Marc, Stefan Bradl, υπογράμμισε το ενδιαφέρον που θα αποκτήσει η σεζόν με την έλευση του. ”Είναι σημείο αναφοράς για το HRC, αλλά και για ολόκληρο το paddock. Όλοι περιμένουν τον καλύτερο οδηγό των τελευταίων χρόνων να επιστρέψει. Για εμάς είναι σημαντικό να μας πει που βρισκόμαστε. Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα καταφέρει, τι προβλήματα θα έχει και τι πληροφόρηση θα δώσει. Το περίμενα ότι θα επέστρεφε στην Πορτογαλία γιατί ήταν σχεδόν έτοιμος να είναι και στο Qatar. Κατά τη γνώμη μου δεν παίζει ρόλο σε ποια πίστα θα επέστρεφε. Στο MotoGP δεν υπάρχει πίστα που να μην είναι απαιτητική...”

Επόμενο ραντεβού ,λοιπόν, στην απαιτητική πίστα του Portimao στις 18 του Απρίλη…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube,Discord και Twitter