ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Bottas – Θα βαθμολογούσα τον εαυτό μου με 8 στα 10

Ο Valtteri Bottas θα βαθμολογούσε τον εαυτό του με 8 στα 10 για την απόδοση του την φετινή χρονιά και επιμένει ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα την επόμενη σεζόν.

Ο Bottas κατέκτησε τέσσερις νίκες και πέντε pole position την φετινή σεζόν, η οποία ήταν και η καλύτερη στην καριέρα του.

Ακόμα ο Bottas βαθμολόγησε την Mercedes με 9 στα 10.

“Νομίζω πως την ομάδα θα την βαθμολογούσα με 9 στα 10.” είπε ο Bottas.

“Είναι σχεδόν τέλεια αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι τέλεια επειδή πρέπει πάντα να προσπαθούμε να τα πάμε καλύτερα. Γι’ αυτό βάζω 9.”

“Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε, να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα απ’ ότι ήδη είναι και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης για το επόμενο έτος.”

“Για μένα προσωπικά ήταν η καλύτερη σεζόν μου στην Formula 1 μέχρι στιγμής. Τόσο από την άποψη καθαρής ταχύτητας όσο και από μέσο όρο. Θα έδινα στον εαυτό μου ένα 8. Μπορώ σίγουρα να τα πάω καλύτερα.”

Bottas

Ερωτηθείς για το τι νομίζει πως χρειάζεται για να τα βελτιωθεί την επόμενη χρονιά, ο Bottas απάντησε:

“Βελτιώθηκα σε όλες τους τομείς φέτος, η συνέπεια ήταν εκεί και ήταν καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές.”

“Αλλά εξακολουθώ να χρειάζομαι καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν να γίνω άριστος σε κάθε πίστα και σε όλες τις συνθήκες.”

“Η συνέπεια καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς έρχεται από πολλές λεπτομέρειες και πραγματικά δεν μπορώ να επισημάνω μία. Αυτό νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).