ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Binotto – Το μέλλον του Vettel στην Ferrari είναι στα χέρια του

O επικεφαλής της Ferrari Mattia Binotto λέει ότι το μέλλον του Sebastian Vettel στην ομάδα είναι “στα χέρια του” καθώς οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του ξεκίνησαν.

Το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει στο τέλος της χρονιάς και ήδη υπάρχουν φήμες ότι ο Daniel Ricciardo μπορεί να τον αντικαταστήσει.

Ο Binotto επιβεβαίωσε ότι οι διαπραγματεύσεις για ένα νέο συμβόλαιο έχουν ξεκινήσει πάλι.

“Ξεκινήσαμε να συζητάμε πάλι για ένα νέο συμβόλαιο.”είπε ο Binotto.

“Είναι σημαντικό να το ολοκληρώσουμε σύντομα. Δεν είναι κάτι που θα αφήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι σημαντικό για εκείνον και για τους εαυτούς μας να έχουμε μία σαφή εικόνα το συντομότερο δυνατόν.”

“Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και ελπίζω ότι θα τελειώσουν γρήγορα.”

Binotto

Ακομα ο Binotto δήλωσε πως ο Vettel “βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση”  ξεκινώντας την καινούργια σεζόν και πως θα αντιμετωπίσει την πρόκληση του Charles Leclerc.

“Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. “

“Νομίζω ότι είναι συγκεντρωμένος. Ξέρει ότι πρέπει να τα πάει καλά.”

“Είναι μία σημαντική στιγμή στην καριέρα του, επειδή ότι κάνει στην αρχή της χρονιάς θα ει αι σημαντικό για την ανανέωση του. Είναι στα χέρια του.”

“Η περσινή χρονιά ήταν σημαντική γι’αυτόν. Η απόδοση του Charles τον ξάφνιασε. Δεν συμβαίνει πια αυτό, ξέρεις που είναι το σημείο αναφοράς και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Οπότε νομίζω πως έχει προετοιμάσει τον εαυτό του πολύ καλά κατά την διάρκεια του χειμώνα.”

“Πέρασε την προηγούμενη χρονιά προσπαθώντας να καταλάβει τι πήγε λάθος ώστε να τα πάει καλύτερα φέτος.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).