ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝΝΕΑ

Binotto – Ο Schumacher πρέπει να συνεχίσει να δείχνει σημάδια βελτίωσης

Ο επικεφαλής της Ferrari Mattia Binotto αναγνώρισε την πιθανότητα να βρεθεί ο Mick Schumacher στο grid του 2021, αλλά τονίζει ότι πρέπει να επιδείξει περισσότερη βελτίωση.

Ο Mick Schumacher γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Michael αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά φέτος στην Formula 2.

Μετά από τρεις αγώνες ο Mick βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 39 βαθμούς, ενώ κατέκτησε και την τρίτη θέση στον αγώνα της Ουγγαρίας.

Ερωτηθείς σχετικά με τις προοπτικές που υπάρχουν να ακολουθήσει τα βήματα των Leclerc και Giovinazzi πηγαίνοντας σε μια ομάδα της Formula 1 με κινητήρες Ferrari ο Binotto παραδέχθηκε ότι το σκέφτεται.

Νομίζω ότι ο Mick τα πηγαίνει σίγουρα πολύ καλά. Κάνει καλύτερη δουλειά σε σχέση με πέρυσι.” Είπε.

Δείχνει πρόοδο στην δεύτερη χρονιά του στην Formula 1 και ήταν σημαντικό για αυτόν.”

Νομίζω ότι δείχνει πρόοδο από την αρχή της χρονιάς.”

Είχε κάποιες ατυχίες αλλά αν κοιτάξετε τα αποτελέσματα του στην Ουγγαρία, τα πήγε καλά. Οπότε ο Mick εξελίσσεται κάτι το οποίο είναι σημαντικό.”

Η επόμενη χρονιά πιστεύω θα είναι πολύ νωρίς για να αποφασίσουμε. Είμαστε πραγματικά ξεκάθαροι και δίκαιοι μαζί του. Η συνολική του απόδοση στο πρωτάθλημα θα είναι σημαντική.

Οπότε θα είναι σε μία θέση της Formula 1 την στιγμή που θα πιστεύουμε ότι έχει σημειώσει επαρκή πρόοδο. Επίσης πρέπει απλά να συνεχίσει όπως τώρα και θα αποφασίσουμε αργότερα στην σεζόν.”

Ο Mick Schumacher από την μεριά του δήλωσε:

Θέλω να είμαι ανάμεσα στους κορυφαίους οδηγούς. Να παλεύω για καλές θέσεις.”

Ο κύριος στόχος μου είναι να βελτιώσω τον εαυτό μου ως οδηγό και να γίνω ο πλήρης οδηγός αγώνων που κυνηγάω.

Θέλω να βελτιωθώ ως άνθρωπος, να γίνω πιο ώριμος και να δεθώ με την ομάδα με έναν τρόπο που κάνεις άλλος οδηγός δεν θα μπορεί.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!