Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Binotto – ”O Leclerc έχασε 40 βαθμούς λόγω κακοτυχίας”

Σύμφωνα με τον Mattia Binotto ο Μονεγάσκος άξιζε να βρίσκεται ψηλότερα στο πρωτάθλημα οδηγών

Ο Mattia Binotto δήλωσε πως ο Charles Leclerc δεν άξιζε να τερματίσει 7ος στο πρωτάθλημα και θα είχε πάρει περισσότερους βαθμούς αν δεν είχε τόσο κακή τύχη σε ορισμένους αγώνες.

Ο Binotto τόνισε πως στους αγώνες του Μονακο και της Ουγγαρίας είχε την ευκαιρία να κατακτήσει τουλάχιστον 40 βαθμούς και σίγουρα θα τερμάτιζε στην τελική βαθμολογία 5ος.

Leclerc

΄’‘Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόοδο που έχουμε δείξει τη φετινή χρονιά” ‘είπε ο Binotto. ”Όσον αφορά τον Charles ήταν ταχύτατος στις κατατακτήριες ακόμα και στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος που φαινόταν ότι ο Carlos τον είχε φτάσει σε απόδοση, ήταν πολύ γρήγορος.”

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στη φετινή σεζόν του, υπάρχουν μερικά παραδείγματα, όπως το Μονακό και η Βουδαπέστη, όπου δεν βαθμολογήθηκε, αλλά νομίζω ότι ήταν άτυχος ως οδηγός σε αυτές τις περιπτώσεις», είπε ο Binotto. Αν πούμε ότι θα είχε τερματίσει στο τέλος του αγώνα, θα είχε κατακτήσει τουλάχιστον 40 βαθμούς. Οπότε πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο μπροστά στο πρωτάθλημα. Tους έχασε ΄λόγω κακοτυχίας.

”Γι’ αυτό και πάλι, μπορώ να κρίνω πολύ θετικά τη σεζόν του», είπε ο Binotto. «Έχει μάθει επιπλέον πώς να διαχειρίζεται τα ελαστικά, πώς να διαχειρίζεται τις καταστάσεις του αγώνα και τον ρυθμό του αγώνα. Οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος για την πρόοδο που έκανε”.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.