ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Binotto – Η Ferrari δεν θα επαναλάβει την απόδοση της Αυστρίας σε όλες τις πίστες

O επικεφαλής της Ferrari Mattia Binotto δεν πιστεύει ότι η Ιταλική ομάδα είναι σε θέση να παλέψει για νίκες σε όλες τις πίστες, παρά το ενθαρρυντικό Αυστριακό GP.

O Charles Leclerc κατέκτησε την δεύτερη pole position στην καριέρα του και φαινόταν ότι θα κατακτούσε και την πρώτη του νίκη  ελέγχοντας σχεδόν όλο τον αγώνα μέχρι την στιγμή που η Red Bull του Max Verstappen του την αρνήθηκε .

Η Ferrari συνέχισε την προσπάθεια της να μειώσει την απόσταση από την Mercedes φέρνοντας νέες αναβαθμίσεις στην Αυστρία.

Ενώ η ομάδα φάνηκε να έχει σημειώσει κάποια πρόοδο και ξεπέρασε για πρώτη φορά την Mercedes ο Binotto παραμένει προσγειωμένος για τις πιθανότητες που θα έχουν στους επόμενους αγώνες.

” Σίγουρα πιστεύω ότι τα χαρακτηριστικά της πίστας είναι ο κύριος παράγοντας.” είπε ο Binotto.

“Όπως το προβλέψαμε και πριν  ότι πηγαίνοντας στο Paul Ricard θα είναι ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για εμάς,  ξέραμε ότι ερχόμενοι στην Αυστρία θα έχουμε μία καλύτερη ευκαιρία.”

“Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι βελτίωσαν το μονοθέσιο μας, οπότε νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός δύο παραγόντων. Μετά το Paul Ricard είπαμε ότι το μονοθέσιο μας έχει βελτιωθεί σε σχέση με την Βαρκελώνη.”

“Στην Αυστρία είχαμε νέες αναβαθμίσεις στο αυτοκίνητο και όλα πήγαν προς την σωστή κατεύθυνση όπως και η εμπιστοσύνη των οδηγών, υπάρχουν μερικά πράγματα.”

“Θα μπορέσουμε να πολεμήσουμε και να παλέψουμε σε όλες τις πίστες; Δεν το ξέρω ακόμα. Θα υπάρξουν πίστες που θα είναι πολύ δύσκολες για εμάς.”

“Αλλά και πάλι, από τώρα μέχρι τότε, μπορεί να φέρουμε μερικές ακόμα αναβαθμίσεις. Νομίζω ότι μπορούμε μόνο να το βλέπουμε αγώνα με τον αγώνα.”

Η Ferrari αυτή την στιγμή βρίσκεται πίσω από την Mercedes με 135 βαθμούς διαφορά ενώ ο Hamilton είναι 74 βαθμούς μπροστά από τον τέταρτο Sebastian Vettel. 

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!