ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Binotto – Δεν είμαστε σε θέση να κερδίσουμε στην Αυστραλία

Ο επικεφαλής της Ferrari Mattia Binotto δηλώνει πως δεν βλέπει ούτε τον Charles Leclerc αλλά ούτε και τον Sebastian Vettel να κατακτάει την νίκη στο Grand Prix της Αυστραλίας.

Δεν νομίζω ότι είμαστε σε θέση να κερδίσουμε στην Αυστραλία” δήλωσε ο Binotto.

Προφανώς κάθε ομάδα έχει τα δικά της προβλήματα, κάποια με προβλήματα αξιοπιστίας, άλλη με έλλειψη επιδόσεων, αλλά σε ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αλλά αυτή την στιγμή, δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι για να είμαστε εκεί.”

Ο Binotto ακόμα λέει ότι η Ferrari παραμένει υπό έντονη πίεση για να κερδίσει νίκες και παγκόσμια προτσθληματα, παρά την δική του αρνητική πρόβλεψη, η οποία δεν είναι μία ψυχολογική κίνηση πριν από την σεζόν σε μία προσπάθεια να πιάσει την Mercedes απροετοιμαστη.

Binotto

Δεν νομίζω πως είναι μία ανακούφιση από την πίεση. Όταν δεν πας τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες ή θα έπρεπε, τότε έχεις πίεση.”

Ως Ferrari, έχουμε μόνο έναν στόχο. Αν δεν τον φτάσουμε, δεν μπορούμε να ανακουφιστουμε.”

Δεν παίζουμε παιχνίδια, αυτή είναι η πραγματική μας απόδοση αυτή την στιγμή. Πόσο καλή ή κακή είναι; Μόνο μετά τους πρώτους τρεις αγώνες θα έχουμε μία σαφή εικόνα. Η πίεση υπάρχει, η πίεση πρέπει να θεωρηθεί ως κίνητρο, όχι δράμα.”

Η συνολική απόδοση πρέπει να βελτιωθεί, η μονάδα ισχύος, ακόμα και το set-up. Οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας τομέας που πρέπει να συγκεντρωθούμε, αλλά σε όλους.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).