ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Binotto – Η αντιπαλότητα Vettel/Leclerc είναι πλεονέκτημα

 O επικεφαλής της Ferrari Mattia Binotto επιμένει ότι η αντιπαλότητα μεταξύ των Sebastian Vettel και Charles Leclerc είναι ένα πλεονέκτημα, παρά τις αμφιλεγόμενες στιγμές της περυσινής σεζόν.

Ο Leclerc έδειξε τα δόντια του την προηγούμενη σεζόν και άσκησε πίεση στον Vettel κερδίζοντας δύο αγώνες και επτά pole position.

Μάλιστα οι δύο τους στο Grand Prix της Βραζιλίας συγκρούστηκαν μεταξύ τους καταστρέφοντας τον αγώνα την Ferrari. Ωστόσο ο Binotto είναι με την μεταξύ τους κατάσταση.

Αν κοιτάξω τους δύο οδηγούς αυτή την στιγμή και πως συμπεριφέρονται μαζί, λειτουργεί πολύ καλά.” είπε.

Υπάρχει ένα καλό πνεύμα. Ένα καλό σημείο αναφοράς και στις κατατακτήριες όταν ο Charles είναι απογοητευμένος επειδή είναι πίσω από τον Seb, είναι καλό και θετικό.”

Αλλά μεταξύ των δύο, μετά από όλες τις αντιπαραθέσεις που έχουμε διαβάσει στις εφημερίδες, είναι κάτι που δεν είναι καθόλου ανησυχητικό. Στην πραγματικότητα είναι το αντίθετο.”

Είναι ένα καλό οδηγικό δίδυμο, αν και αρκετά διαφορετικό όσον αφορά την οδηγική εμπειρία. Για εμάς αυτό είναι πλεονέκτημα.”

Binotto
Ο Binotto πιστεύει ότι παρόλο που υπήρχαν αμφιλεγόμενες στιγμές μεταξύ των δύο πέρυσι, τα πράγματα δεν ξέφυγαν ποτέ εκτός ελέγχου ώστε να μην μπορούν να δουλέψουν μαζί φέτος.

Πρέπει να τους αποδεχθείς επειδή αυτό είναι το προφανές. Είναι κορυφαίοι οδηγοί και κάνουν το καλύτερο για να νικήσουν.”

Οπότε αυτό που είναι σημαντικό για εμένα είναι να κατανοήσουν ποιος είναι ο γενικός στόχος και να καταλάβουν περισσότερα για την συνολική κατάσταση στον αγώνα. “

Μαλώνοντας στην ενδοεπικοινωνία δεν είναι καλό. Γιατί όταν είσαι στο μονοθέσιο δεν μπορείς να έχεις την πλήρη εικόνα, οπότε τότε είναι θέμα εμπιστοσύνης. Εμπιστεύεσαι την ομάδα, ακόμα και αν κάνει λάθη, καθώς και οι οδηγοί μπορεί να κάνουν.”

Νομίζω ότι είναι απλά θέμα σαφήνειας και διαφάνειας πριν τον αγώνα και πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση στον αγώνα μαζί πριν το συζητήσουμε.”

Binotto

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).