Formula 1

Bahrain GP Fp3: Στην 1η θέση ο Verstappen

Ο πολύ δυνατός Max Verstappen σημείωσε τον πρώτο χρόνο στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά του Bahrain, με τον Lewis Hamilton να βρίσκεται στην 2η θέση και ο Valtteri Bottas στην 3η.

Τα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά στο Bahrain κύλησαν ομαλά, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λάθος ή πρόβλημα από κάποιον οδηγό. Όλες οι ομάδες σημείωσαν τους χρόνους τους με τη μαλακή γόμα, ώστε να είναι όσο το δυνατό ταχύτεροι στις κατατακτήριες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 16:00 (ώρα Ελλάδος). *Οι κατατακτήριες, δεν θα διεξα υπό το φως του ηλίου, σε αντίθεση με το FP3.

Το Fp3 ξεκίνησε στις 13:00, ενώ στο πρώτο τέταρτο, σημείωσε χρόνο μόνο ο Kimi Raikkonen, και οι δύο οδηγοί της Williams.

Μετα απο 20 λεπτά βγήκαν όλοι οι οδηγοί στην πίστα με μαλακά ελαστικά για να σημειώσουν τους πρώτους χρόνους τους. Αυτοί τελικά ήταν:

Στα μέσα των δοκιμαστικών, ο Verstappen βρέθηκε στην 1η θέση, ωστόσο είχε ένα μικρό πρόβλημα στην πίσω αεροτομή του μονοθέσιου. Τελικά μπήκε στα pit, ωστόσο το πρόβλημά δεν φαίνεται να ειναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Τελικά οι μηχανικοί του Verstappen έλυσαν το προβλήμα και ο Verstappen σημείωσε και πάλι τον πρώτο χρόνο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις τελικές ταχύτητες που σημειώθηκαν στα τρίτα δοκιμαστικά.

Τελικά ο Verstappen τελειώσε στην κορυφή του πίνακα στο τέλος των τρίτων ελεύθερων δοκιμαστικών του Bahrain GP.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC