Η Aston Martin ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Oakley

Η Aston Martin ανακοίνωσε νέα συνεργασία με την Oakley, μία απ’τις μεγαλύτερες αθλητικές lifestyle εταιρείες στον κόσμο.

Η Oakley ιδρύθηκε στην California το 1975 και τώρα ανήκει στην Ιταλική εταιρεία οπτικών ειδών πολυτελείας Luxoticca. Έχει δραστηριοποιηθεί σε διοργανώσεις όπως το Pro Cycling Toor, το NFL και τη Major Basketball League. Από το 2021, όμως, θα βρίσκεται και στην F1 με την ομάδα της Aston Martin.

Aston Martin
Όπως και η Aston Martin, που επιστρέφει στο grid μετά από 60 χρόνια, η Oakley επιστρέφει στα Grand Prix για πρώτη φορά απ’το 2016.

Ο Caio Amato, Global Brand Director της Oakley, είπε: “Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την Aston Martin Formula One Team. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός πάντα μας ενθουσίαζε, είναι απ’τα πιο extreme αθλήματα του πλανήτη. Αυτή η συνεργασία μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να μετατρέψουμε αυτή τη σκληρότητα σε έμπνευση, πιέζοντας τα όρια της τεχνολογικής εξέλιξης. Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία αυτό το μεγάλο ταξίδι.”

Ο Jefferson Slack, Managing Director – Commercial & Marketing της Aston Martin Formula One Team, είπε: “Η ομάδα μας νιώθει προνομιούχα που φέρνει το όνομα της Oakley πίσω στη Formula 1, είναι μία μάρκα με απίστευτη αθλητική κληρονομιά. Ένα όνομα συνώνυμο με την προηγμένη απόδοση και τον τεχνικό νεωτερισμό, οπότε ταιριάζει γάντι με την ομάδα. Επιπροσθέτως, είναι ακόμα μία καταπληκτική προσθήκη στην αναπτυσσόμενη πολυτελή μας λίστα με χορηγούς, που δείχνει τη φανταστική δουλειά που έχει γίνει σε αυτόν τον τομέα εν όψει της σεζόν του 2021.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS