ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Αποσύρει το “Mission Winnow” η Ferrari – GP Αυστραλίας

Η ομάδα της Ferrari αποκάλυψε ένα αναθεωρημένο livery στο μονοθέσιο της για τον πρώτο αγώνα του 2019.

 H ομάδα παρουσίασε το μονοθέσιο της στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης με το λογότυπο “Mission Winnow”, το οποίο ήταν μια πρωτοβουλία του χορηγού της Phillip Morris.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες διάφορες ειδήσεις ανά τον κόσμο ανέφεραν ότι οι αυστραλιανές αρχές ερευνούσαν το κατά πόσο το “Mission Winnow” παραβιάζει τους νόμους διαφημίσεις περι καπνού.

Η Ferrari επιβεβαίωσε στην συνέχεια ότι τα μονοθέσια της δεν θα φέρουν την συγκεκριμένη επωνυμία στο μονοθέσιο τους για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Η ομάδα έχει πλέον αποκαλύψει το αναθεωρημένο livery με το θα τρέξουν στην Aυστραλία οι Sebastian Vettel και Charles Leclerc.

“Κατά την διάρκεια του Αυστραλιανού GP,το livery της SF90,οι στολές των οδηγών και κάποιοι από τους εξοπλισμούς της ομάδας θα φέρουν το λογότυπο εορτασμού των 90 χρόνων της Scuderia.” Είπε η Ferrari σε δήλωση της.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).