Αποκλειστική συνεργασία του MotoGp με Michelin,για τα επόμενα 5 χρόνια!

Η Michelin θα παραμείνει αποκλειστική προμηθεύτρια του Πρωταθλήματος για τουλάχιστον 5 σεζόν ακόμη, όπως ανακοίνωσε η Dorna…

Στρογγυλή δεκαετία έχει στόχο να φτάσει ως προμηθεύτρια ελαστικών η Michelin, στο MotoGp. Οι Γάλλοι δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι, και θεωρούν πως στο άμεσο μέλλον οι επιδόσεις και τα ρεκόρ μπορούν να ξεπεραστούν. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Michelin θα συνεχίσει να προβάλλεται σε κάθε GP, παραμένοντας και ο χορηγός αγώνων κάθε σεζόν….

Michelin - MotoGP™ 2018 - Malaysia

Φυσικά, η συμφωνία επισφραγίστηκε με τις πρώτες δηλώσεις να είναι από την πλευρά των προμηθευτών, από το στόμα του Διευθύνοντα Συμβούλου, Florent Ménégaux. ”Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα που έχουμε επιτύχει από την επιστροφή της Michelin στο MotoGP. Επίσης, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την τεχνολογική πρόοδο που σημειώθηκε με προϊόντα, καθώς και τα πολλά ρεκόρ που καταρρίφθηκαν μαζί με τους συνεργάτες μας. Η συνεργασία με το MotoGP, συνεπώς, αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για τη Michelin να προσελκύσει κοινό σε όλους τους τομείς του οράματος, της μάρκας, των ελαστικών και της καινοτομίας…”

Συνέχεια για το MotoGp αύριο στις 10.50, με τα ελεύθερα-1 στο Misano…

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter.….

F1RACINGNEWS