ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Norris – Απογοήτευσα την ομάδα και τον εαυτό μου

O Lando Norris λέει πως απογοήτευσε τον εαυτό του και την ομάδα του για πρώτη φορά αυτή την σεζόν κατά την διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών στο γερμανικό γκραν πρι

Ο Norris θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα 16ος αφού αποκλείστηκε στο Q1 από την αργή βελτίωση του Antonio Giovinazzi της Alfa Romeo.

Αυτό σήμαινε πως ο οδηγός της Mclaren έχασε την ευκαιρία του να μπει στο Q2 μόνο για 0.055s από τον 15ο Daniil Kvyat της Toro Rosso.

Ο teammate του Carlos Sainz πέρασε με ευκολία στο Q2 αφού τερμάτισε 7ος όταν πέρασε στο Q3 και η αρχική θέση αγώνα του Norris σημείωσε το χειρότερο αποτέλεσμα στις κατατακτήριες του αυτή την σεζόν.

“Δεν μπορούσα να βάλω τους τομείς μαζί όταν μετρούσαν και αυτό μου στοίχισε,”είπε ο Norris.

“Δεν ήταν κάτι το πολύ,ένα τέταρτο του δέκατου. Πολύ μικρά λάθη που μου κόστισαν ακριβά και με σταμάτησαν από το να μπω στο Q2 σήμερα.”

“Είμαι εκνευρισμένος αλλά την ίδια στιγμή είναι η πρώτη φόρα που έριξα την ομάδα και έμενα. Το μονοθέσιο ήταν εκεί που έπρεπε η στα χνάρια για εκεί που χρειαζόταν να είναι.”

Norris

“Αλλά αυτή είναι η πρώτη φόρα που απογοήτευσα την ομάδα μου ενώ το μονοθέσιο είχε την ταχύτητα,και ο Carlos ήταν στο Q3 πάλι. Πρέπει να το ξεπεράσω και να κοιτάξω το αύριο.”

Ο Norris,όπως και ο Sainz οι οποίοι θα διατηρηθούν για το 2020 μετά από ένα δυνατό πρώτο κομμάτι της σεζόν στην Mclaren,συμπλήρωσε πως υπήρχε μια μικρή υπερστροφή στον γρήγορο γύρο του.

“Τίποτα δεν έλειπε,ζοριστήκαμε λίγο πιο πολύ με το μονοθέσιο αυτή την εβδομάδα. Οπότε δεν ήταν όσο εύκολο ήταν τις άλλες εβδομάδες,”συμπλήρωσε ο Norris.

Ο Norris επίσης φάνηκε να αργοπορεί τον γρήγορο γύρο του Alexander Albon στο Q1 αφού ο οδηγός της Toro Rosso μάζεψε το κενό από την Mclaren στο πρώτο Hairpin.

Ο Albon τερμάτισε 17ος πίσω από τον Norris και παραπονέθηκε στην ενδοεπικοινωνία για την Mclaren.

Ρωτήθηκε πως αν φοβόταν πως θα του δοθεί κάποια ποινή που μπλόκαρε τον Albon,και ο Norris είπε.”Όχι,ήμουν σε έναν γύρο που πίεζα.Πίεζα και ξεκίνησε τον γύρο ακριβώς πίσω μου,δεν έχω κάτι να ανησυχώ.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).