ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣΩΤΗΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Vettel – Απογοήτευσε για άλλη μια φορά

Το συναίσθημα της απογοήτευσης για ακόμα μια φορά κυριαρχεί ανάμεσα στους Tifosi αλλά και στην ομάδα της Ferrari ύστερα από την κακή απόδοση τους τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Sebastian Vettel στο Grand Prix της Αυστρίας.

Δυστυχώς για τον ίδιο δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ανταγωνιστικός. Δεν είναι μόνο το λάθος το οποίο έκανε στο τέλος της μεγάλης ευθείας με την ευθεία εκκίνησης τερματισμού πέφτοντας πάνω στον Sainz.

Vettel

Βρέθηκε στην τελευταία θέση και δεν ξεκλείδωσε σε κανένα σημείο την δυναμική του μονοθεσίου του. Σαφώς και δεν είναι όσο δυνατό και ισορροπημένο το μονοθέσιο όσο θα έπρεπε. Αλλά στα χέρια του Μονεγάσκου γιατί λειτούργησε αναρωτιούνται τις τελευταίες ώρες άνθρωποι που βρίσκονται εντός ομάδας.

Δεν μπορεί ο συναθλητής του στη Ferrari να είχε διαρκώς ταχύτερους γύρους της τάξης του μισού δευτερολέπτου. Από την τελευταία θέση δεν είδαμε καν την διάθεση να παλέψει,να αγωνιστεί,να δηλώσει παρών έστω σε μια μάχη.

Vettel

Οι μουρμούρες ξεκίνησαν νωρίς και πολύ φοβάμαι ότι το τέλος της σεζόν για τον Vettel ίσως έρθει πολύ πιο γρήγορα από ότι φαντάζεται. Βέβαια από την άλλη μεριά δεν μπορώ να φανταστώ τον ιταλικό κολοσσό να φέρεται άκομψα στον Γερμανό.

Η μήπως μπορεί και να το πράξει, όπως είχε κάνει με τον Raikkonen το 2009 και τον Prost το 1991. Η κλεψύδρα έχει αρχίσει να αδειάζει και ο Γερμανός εάν δεν βρει απάντηση εντός πίστας δύσκολα θα μείνει μέχρι τέλους…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, Youtube και Twitter.