ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Kubica – Απογοητευμένος με αποφάσεις που πάρθηκαν χωρίς να με ενημερώσουν

Ο Robert Kubica έδειξε την απογοήτευση του στη  Williams για “αποφάσεις που πάρθηκαν πριν τις κατατακτήριες , χωρίς καν να με ενημερώσουν.”

Ενώ ο Πολωνός δυσκολεύεται όλη την σεζόν με την μη ανταγωνιστική Williams, οι ενοχλήσεις του Kubica με την ομάδα έχουν αυξηθεί την τελευταία βδομάδα μετά το Ρωσικό Grand Prix όπου του ζητήθηκε να αποσυρθεί για να διατηρήσει ανταλλακτικά για μελλοντικούς αγώνες.

Ο Kubica είχε ατύχημα στις κατατακτήριες δοκιμές του Ιαπωνικού Grand με την Williams να προλαβαίνει να επισκευάσει τo μονοθέσιο για τον αγώνα.

34χρονος οδηγός επαίνεσε την ομάδα επειδή έφτιαξε το μονοθέσιο του γρήγορα. Αλλά δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του για τις αποφάσεις της ομάδας που παίρνονται χωρίς την γνώμη του.

“Ο αγώνας ήταν δύσκολος, όπως περιμέναμε. Τα παιδιά κάνανε μία καταπληκτική δουλειά, όχι για πρώτη φορά αυτή την χρονιά και είναι πραγματικά καταπληκτικό αυτά που κάνουν με αυτά που έχουν. ” Είπε ο Kubica.”

Kubica

“Νομίζω πως σε μία δύσκολη περίοδο όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και είναι εκπληκτικό ότι σε μία τόσο δύσκολη περίοδο δεν τα έχουμε παρατήσει ακόμα. Αλλά δυστυχώς έχω ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με αυτό το Σαββατοκύριακο.”

“Ξεκινήσαμε σήμερα το πρωί πριν μπούμε στο μονοθέσιο και μετά το απογοητευτικό Ρωσικό Grand Prix πάρθηκαν εδώ αποφάσεις πριν τις κατατακτήριες χωρίς καν να με ενημερώσουν και δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος.”

“Ήλπιζα ότι μετά την απογοητευτική Ρωσία θα ήμασταν όλοι εδώ προσπαθώντας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και προσπαθούσαμε και κάναμε την Παρασκευή.”

Ο Kubica δυσκολεύτηκε στον αγώνα τερματίζοντας στην 19η θέση, δύο γύρους πίσω από τους πρωτοπόρους.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).