ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Albon – Αποφεύγω την πίεση με το να μην θέτω στόχους

O Alex Albon λέει ότι εστιάζει στο να αποφεύγει τις προσδοκίες και την πίεση μετά την μετακίνηση του στην Red Bull καθώς θέλει να εξασφαλίσει μία πλήρη σεζόν με την ομάδα.

Ο Albon προήχθη από την Toro Rosso στην Red Bull με μόλις 12 αγώνες στο ενεργητικό του αντικαθιστώντας τον Pierre Gasly.

Μέχρι στιγμής ο Ταϊλανδός έχει μία εντυπωσιακή πέμπτη θέση στο Βέλγιο και μία έκτη στην Ιταλία.

Ο Albon δήλωσε ότι δεν έχει πίεση ή προσδοκίες από την Red Bull για να φτάσει να ανταγωνίζεται τον ρυθμό του Verstappen από την πρώτη μέρα. Με την συγκέντρωση του να εστιάζεται στο να κερδίσει ταχύτητα με την νέα του ομάδα και το μονοθέσιο.

” Δεν είχα μια λίστα για να κάνω αυτό, να κάνω εκείνο, να είμαι εδώ, να είμαι εκεί.” Είπε ο Albon.

“Φυσικά θέλουμε να παλέψουμε με τις Ferrari και τις Mercedes, αυτό είναι ξεκάθαρο. Το κύριο πράγμα αυτή την στιγμή είναι να ανεβάσω ταχύτητα και να μην πιέζω τον εαυτό μου βάζοντας προσδοκίες τόσο νωρίς στην Red Bull. “

Albon

“Σε αυτό συγκεντρώνομαι και αυτό που πραγματικά μου λένε ο Christian (Horner) και ο Dr. (Helmut) Marko είναι :

“Ο Max Είναι εκεί που είναι επειδή ξέρει την ομάδα, ξέρει τα πάντα σχετικά με αυτήν, οπότε μην περιμένεις να παλέψεις αμέσως μαζί του.”

“Θα πάρει χρόνο και το πιστεύω και εγώ έτσι όπως το βλέπω. Όσον αφορά αυτά που πρέπει να κάνω, δεν ξέρω πραγματικά. Απλά θέλω να αποδίδω στα καλύτερα μου. Να δω πως θα τα πάω ξέροντας ότι δεν έχω την εμπειρία των άλλων. Ξέρω ότι θα γίνω καλύτερος.”

“Αλλά πρέπει να δώσω στον εαυτό μου χρόνο και να μην αγχώνομαι βάζοντας στόχους στον εαυτό μου. Απλά θα αφήσω την φυσική εξέλιξη να συμβεί.”

“Αν παλεύω για βάθρα στο τέλος της χρονιάς θα είναι υπέροχο, αλλά δεν βάζω τον εαυτό μου σε τέτοια σκέψεις.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).