Αποχωρεί η Angela Cullen από το πλευρό του Lewis

Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε ότι σταμάτησε να συνεργάζεται με την, επί χρόνια, προπονήτριά του, Angela Cullen, ενόψει του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας

«Τα τελευταία επτά χρόνια η Άντζελα ήταν δίπλα μου, ωθώντας με να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», έγραψε ο Hamilton στα social media.

«Είμαι ισχυρότερος αθλητής και καλύτερος άνθρωπος εξαιτίας της. Έτσι, σήμερα ελπίζω να της ευχηθώ τα καλύτερα καθώς κάνει τα επόμενα βήματά της για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Ευχαριστώ για όλα, Ανγκ, δεν μπορώ να δω τι καλό σου επιφυλάσσει το μέλλον».

Η Cullen εργάστηκε ως φυσιοθεραπευτής και βοηθός του οδηγού της Mercedes. Μοιράζονται ασορτί τατουάζ λέγοντας «πιστότητα». Η Angela έχει κερδίσει τη φήμη μεταξύ των πιο στενών και πιο σημαντικών ανθρώπων του Hamilton.

Η Hamilton εξήγησε τη σημασία που είχε τόσα χρόνια να είναι δίπλα του: «Οι άνθρωποι σίγουρα δεν θα το καταλάβουν, φυσικά, γιατί το βλέπουν από απόσταση, αλλά ήταν ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που μου συνέβησαν στη ζωή μου.»

«Είχα την τύχη να δουλέψω με πολλούς ανθρώπους… και είναι η πιο σκληρά εργαζόμενη γυναίκα που έχω συναντήσει.»

«Είναι συγκεντρωμένη, ανιδιοτελής και μου κάνει τα Σαββατοκύριακα ήρεμα. Κάθε μέρα που ξυπνάω, όποια ώρα κι αν είναι, είναι απλώς θετική – ούτε μια μέρα δεν ήταν αρνητική, οπότε αυτό είναι πολύ, πολύ σημαντικό.»

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό στη ζωή να βάζεις θετικούς ανθρώπους γύρω σου. Δεν μπορείς να κυκλοφορείς με βάρη, δεν μπορείς να κυκλοφορείς με ανθρώπους που δεν σε εμπνέουν να γίνεις καλύτερος και σε ανεβάζουν όταν είσαι πεσμένος.»

«Πρέπει να είσαι κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να το κάνουν αυτό για σένα, και αυτή είναι μία από αυτές».

Η σεζόν ξεκίνησε άσχημα για τη Mercedes λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων με την W14 και η αποχώρηση ενός από τους πιο κρίσιμους βοηθούς του είναι ένα ακόμη πλήγμα για τον Hamilton.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTikTokDiscord και Twitter

Αναστάσιος Αθανασιάδης

Λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων, αλλά και της Formula 1. Η αγάπη μου για τα μονοθέσια της Formula 1 μετράει από εποχή Schumi. Πάντα με απασχολούσε το τι γίνεται πριν και μετά τους αγώνες και είμαι τυχερός που μου δόθηκε η κατάλληλη ευκαιρία να μοιράζομαι τα ευρήματα μου, με το f1racingnews.gr

F1RACINGNEWS