Απίστευτη νίκη από τον Κώστα Λεζάντ – VGL Ultimate

Μια απίστευτη νίκη κατάφερε να πάρει ο Κώστας Λεζάντ στον αγώνα της Ρωσίας ο οποίος είναι σε μάχη για το πρωτάθλημα με τον Παναγή Δρακάτο στην VGL Ultimate.
qualifying:

Μετά από φοβερές μάχες στις κατατακτήριες δοκιμές ο Παναγής Δρακάτος παίρνει την Pole position στο 1:29:104 . Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ηλίας ο Ραπτις ενώ στην Τρίτη ο Κώστας Λεζάντ.

Race:

Ωστόσο στην εκκίνηση ο Λεζάντ κατάφερε να πάρει την πρώτη θεση έπειτα από μια μάχη 3 μονοθέσιων στην στροφή 3. Στον 10 γύρο η βροχή σταμάτησε αναγκάζοντας τους οδηγούς να επισκεφτούν τα Pit για τα μεσαία ελαστικά. Φτάνοντας στο 18 γύρο οι οδηγοί έχουν κρατήσει τις θέσεις τους όμως ο Παναγής Δρακάτος έχανε αρκετό χρόνο από τους ανταγωνιστές του. Έτσι αναγκάζεται να μπει για 2η φορά στα Πιτ για την μαλακή γόμα. Μπροστά του βρήκε πιο αργά μονοθέσια καθώς έπεσε στην 11 θέση. Με αρκετή υπομονή και πολλά θαυμάσια προσπεράσματα ο Δρακάτος ανέκτησε πίσω την 3η θέση. Δυστυχώς για τον Ηλία Ραπτη μετά από ένα άτυχο αγώνα εγκαταλείπει στον τελευταίο γύρο. Κλείνοντας νικητής του αγώνα ηταν ο Κώστας Λεζάντ με τον Σπανιά στην 2η θέση και το βάθρο συμπληρώνει ο Δρακατος.

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα της VGL Ultimate εδώ.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS