Απέφυγε τις ερωτήσεις ο Vettel

O Sebastian Vettel(5) απέφυγε κάθε είδους ερωτήσεις σχετικά με την ποινή του στο Grand Prix του Καναδά καθώς και για την ακρόαση της Ferrari που οργανώθηκε να γίνει σήμερα (Παρασκευή). Επαναλαμβάνοντας πως δεν έχει κάνει κάτι λάθος.

Η ομάδα θέλει οι αγωνοδίκες να επανεξετάσουν το περιστατικό που οδήγησε σε ποινή 5s στον Vettel. Που οδήγησε τον Hamilton(44) και την Mercedes στην 7η(έβδομη)συνεχόμενη τους νίκη.

O Vettel(5) αντιμετώπισε αρκετές ερωτήσεις για το περιστατικό και την ακρόαση των αγωνοδίκων,τα λόγια του ήταν τα εξής:

“Πρώτα απ’ όλα η επανεξέταση είναι για να ανοίξουμε ξανά την υπόθεση και να δούμε το θέμα διαφορετικά.”

“Νομίζω πως έχουμε φέρει πληροφορίες που ίσως οι αγωνοδίκες δεν είχαν εκείνη την στιγμή. Θα δούμε τι θα συμβεί στη πορεία”.

O Sebastian δεν έδωσε ουσιαστικές απαντήσεις όταν ρωτήθηκε για την υποστήριξη που έλαβε από παγκόσμιους πρωταθλητές και τρέχοντες οδηγούς στης F1. Ακόμα και για την κρητική του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή(2016) Nico Rosberg.

Συγκεκριμένα όταν τον ρώτησαν για την άποψη του για τους οδηγούς που είπαν στην FIA να τους αφήσουν να τρέξουν ελευθέρα είπε “δεν ξέρω”.

H Ferrari αναμένεται να παρουσιάσει δεδομένα GPS και με τα λεγόμενα του Vettel(5) για τα νέα στοιχεία. Ώστε να καταφέρει τους αγωνοδίκες να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο που ίσως μπορεί να ανατρέψει την απόφαση και να σπάσει η κυριαρχεία της Mercedes.

Ο Vettel(5) δεν ήταν πολύ πρόθυμος για κάτι παραπάνω. Συμπλήρωσε επίσης πως και ο  Hamilton(44) έκανε τα λάθη του κατά την διάρκεια της μάχης τους.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS