Ανησυχία για τα ελαστικά είχε ο Hamilton σύμφωνα με τις δηλώσεις του.

 Ο Lewis Hamilton δήλωσε πως φοβήθηκε την επανάληψη του σκιασμένου ελαστικού όπως έγινε πέρυσι στον Lance Stroll αφού υπέφερε από αρκετά μεγάλη φθορά και ”φουσκάλες” στα μπροστινά ελαστικά του.

O Hamilton κυριάρχησε και πάλι στο Paul Ricard, αφήνοντας τον ομόσταυλο του Valtteri Bottas 18 δευτερόλεπτα πίσω,καθώς επέκτεινε την πρωτοπορία του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατά 36 βαθμούς.

Ωστόσο ο Hamilton ο όποιος ανέφερε πως κάτι είχε σπάσει στην θέση του κατά την διάρκεια του αγώνα είπε πως “δεν ήταν καθόλου εύκολος.”

“Υπάρχουν πράγματα που πάντα συμβαίνουν. Όλα βρίσκονται στα όρια τους “είπε την στιγμή που βγήκε από το μονοθέσιο στην συνέντευξη του Martin Brundle.

“Όλα έχουν την θερμοκρασία τους,όλα έχουν την φθορά τους άλλα αυτό που μετράει είναι η αξιοπιστία.”

“Οπότε δεν πίεζα τον κινητήρα και εξοικονομούσα όσο καύσιμο μπορούσα όπου μπορούσα. Έπρεπε να προσέχω τα ελαστικά γιατί υπήρχε μια σημαντική φθορά ειδικά στα δυο μπροστινά.”

“Θυμάμαι πέρισυ την “έκρηξη” του ελαστικού του Stroll και αυτό με ανησυχούσε.”

“Αυτή είναι η καλύτερη χρόνια για εμάς και πρέπει να το απολαύσω.”                                                     

Hamilton

Αυτή η νίκη του Hamilton είναι η 3η στην σειρά από της συνολικές έξι σε οκτώ γκραν πρι. 


Στην στην συνέχεια ο Bottas που έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα από τους τελευταίους τρεις  αγώνες,δήλωσε πως δεν είχε την ταχύτητα για να ανταγωνιστεί τον Hamilton στον αγώνα.

“Η εκκίνηση ήταν η καλύτερη ευκαιρία που είχα για να περάσω πρώτος. Αλλά γενικότερα ο Lewis ήταν πιο γρήγορος ,δεν μπορούσα να τον φτάσω.”

“Είναι κάτι για έμενα που πρέπει να κοιτάξω πριν τον επόμενο αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβω από σήμερα τι έκανε καλύτερα.”

Στην συνέχεια ρωτήθηκε από που έβρισκε ο πεντάκις παγκόσμιος πρωταθλητής το κάτι παραπάνω και ο Bottas απάντησε:

“Είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξω,είχε μια πολύ δυνατή φόρμα και ήταν πολύ συνεπής σήμερα.”

“γνωρίζω πως δεν είναι ανίκητος,άπλα πρέπει να δουλέψω σκληρά.

Στο τέλος της συνέντευξης ο Hamilton δήλωσε:

“Αγωνίζομαι για πάρα πολύ καιρό και δεν το βαριέμαι πότε είναι πάντα μια πρόκληση να βρίσκεσαι στην πίστα. Λατρεύω να προσπαθώ να βρω τα όρια,και όλα αυτά χάρης την ομάδα μου και τα παιδιά στο εργοστάσιο.”

“Δημιουργούμε ιστορία και είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι μαζί τους και το κάνουμε μαζί.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS