Ο Antonio Giovinazzi δήλωσε πως δεν ήταν εύκολος αγώνας γι αυτόν και την ομάδα του σήμερα.
Ο Ιταλός πιλότος της Alfa Romeo, Antonio Giovinazzi, λέει πως δυσκολεύτηκε αρκετά με τα σκληρά ελαστικά.
Επιπλέον, ο Ιταλός δεν σημείωσε την πρόοδο που θα ήθελε με τα μεσαία ελαστικά.
Παρά το απογοητευτικό αποτέλεσμα, ο πιλότος της Alfa Romeo δηλώνει πως ανυπομονεί για την Αυστρία.


Ο Antonio Giovinazzi δηλώνει πως η ομάδα του δεν είχε τον ρυθμό για να μπει στους βαθμούς σήμερα.
“Εν αντιθέσει με τους τελευταίους αγώνες, δεν είχαμε τον ρυθμό να μπούμε στους βαθμούς σήμερα. Ήμασταν καλοί στον ένα γύρο εχτές, οπότε θα πρέπει να καταλάβουμε τι έγινε σήμερα.”
“Στην τελική, δεν ήταν εύκολος αγώνας, δυσκολευτήκαμε στο πρώτο σκέλος με την σκληρή γόμα και μετά δεν σημειώσαμε αρκετή πρόοδο με τα μεσαία.”
“Ανυπομονώ να ξαναμπώ στο μονοθέσιο στην Αυστρία: διαφορετική πίστα, διαφορετικές συνθήκες και μακάρι ένα διαφορετικό, καλύτερο αποτέλεσμα.”
Η Alfa Romeo είναι η ομάδα που έχει ξεφύγει από το γκρουπ της ουράς, και μάλιστα με διαφορά. Οι βαθμοί φέτος έρχονται με μεγαλύτερη ευκολία από ότι πέρυσι, τόσο για τον Kimi Raikkonen, όσο και για τον Antonio Giovinazzi. Ωστόσο, η ομάδα φαίνεται πως ακόμα χρειάζεται δουλειά, ώστε να παίρνει πιο τακτικά αυτά τα αποτελέσματα.
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.