ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Ανεπαρκείς οι αναβαθμίσεις σύμφωνα με τον Binotto

Το Ισπανικό GP της Ferrari ήταν πολύ κάτω από τις προσδοκίες της και έδειξε τις αδυναμίες του αυτοκινήτου μετά από τις αναβαθμίσεις οι οποίες αποδείχτηκαν ανεπαρκείς σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας Mattia Binotto.

Ένας νέος κινητήρας καθώς και νέα αεροδυναμική εξαρτήματα ήρθαν από την Ferrari στην Βαρκελώνη με σκοπό να μαζέψει την απόσταση από την Mercedes η όποια κυριαρχεί από την αρχή της σεζόν σύμφωνα με τον Mattia Binotto.

Ωστόσο, η Ferrari έχασε άνετα πάλι από την Mercedes στην Ισπανία ενώ βρέθηκε και πίσω από την Red Bull του Verstappen.

O Binotto  είπε: ” Ήταν ένας ακόμα αγώνας που τελείωσε πολύ κάτω από τις προσδοκίες μας. Οι αναβαθμίσεις που φέραμε εδώ στην Βαρκελώνη, τόσο στην αεροδυναμική όσο και στον κινητήρα δούλεψαν καλά. Είμαστε πάνω από ευχαριστημένοι με αυτές, αλλά αποδείχτηκαν ανεπαρκείς. “

Charles Leclerc

“Τώρα πρέπει να αναλύσουμε και να σκεφτούμε γιατί δεν δούλεψαν. Όσο για σήμερα δεν νομίζω ότι έχουμε μία ακριβή απάντηση.”

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα απογοητεύτηκε με το δικό της Σαββατοκύριακο, ο Binotto δήλωσε πως οι αναβαθμίσεις δούλεψαν καλά αλλά και πως η SF90 έχει σαφή ελαττώματα.

“Νομίζω η δύναμη και η ταχύτητα στις ευθείες ήταν αρκετά καλές. Αλλά σίγουρα έχουμε κάποιες αδυναμίες στο αυτοκίνητο που φάνηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο ” είπε.

“Είναι σε εμάς να το καταλάβουμε, να δουλέψουμε,να κατανοήσουμε και να βελτιωθούμε στο μέλλον.  Μπορεί να μας κάνει μόνο δυνατότερος στο μέλλον. Αυτό είναι η τελευταία ιστορία αυτού του Σαββατοκύριακου.”

Binotto

“Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά να κάνουμε και πρέπει να βελτιωθούμε.”

“Αυτό έγινε σαφές αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά δεν είμαστε αποκαρδιωμένοι. “

“Η διάθεση στην ομάδα είναι ακόμα καλή και υπάρχει μία δυνατή επιθυμία να τα πάμε καλύτερα. Οπότε τώρα πρέπει να απαντήσουμε με τις πράξεις μας.”

Η Ferrari είναι 96 βαθμούς πίσω από την Mercedes στην βαθμολογία των κατασκευαστών. 

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).