Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Andreas Seidl – “Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε βαθμούς”

O Andreas Seidl δηλώνει πως η ομάδα του έχει ξεκάθαρο στόχο, τόσο για τον αγώνα, όσο και μακροπρόθεσμα.

Ο επικεφαλής της McLaren, Andreas Seidl, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους πιλότους του και το αποτέλεσμα των κατατακτηρίων.

Η 13η θέση του Daniel Ricciardo δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυναμική του μονοθεσίου, όπως δήλωσε ο Seidl.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της McLaren είναι σίγουρος πως ο Αυστραλός πιλότος θα μπορέσει να ανακάμψει για να βρεθεί στους βαθμούς.

Αναφορικά με τον Lando Norris, ο Andreas Seidl δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο Βρετανός “πετούσε” σε κάθε γύρο που έκανε.

Daniel Ricciardo
Ο Andreas Seidl είπε πως και η ομάδα και ο Daniel Ricciardo είναι απογοητευμένοι που ο Αυστραλός έφτασε μόνο μέχρι την P13.

“Η P4 στις κατατακτήριες σήμερα [σσχ χθες] – που σημαίνει ότι εκκινούμε στην P3 αύριο [σσ. σήμερα] – είναι η καλύτερη θέση εκκίνησης που έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής φέτος. Μπράβο στον Lando, ο οποίος πετούσε σε κάθε γύρο που έκανε, και στην ομάδα για τις καθαρές κατατακτήριες που κάναμε. Φυσικά, ο Daniel και εμείς είμαστε απογοητευμένοι που δεν μπορέσαμε να φτάσουμε ψηλότερα από την P13 με αυτό το μονοθέσιο. Είναι κάτι που θα αναλύσουμε, θα ανασκουμπωθούμε και θα προσπαθήσουμε ξανά αύριο [σσ. σήμερα] με ξεκάθαρο στόχο να βρεθούμε ξανά στους βαθμούς.”

Ο Andreas Seidl δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους δούλεψαν γι αυτό το αποτέλεσμα, ενώ είπε πως ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρος.

“Πέρα από αυτό, ήταν τέλειο να βλέπουμε την απόδοση στον ένα γύρο που είχαμε σήμερα. Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εδώ στην πίστα και πίσω στο εργοστάσιο που δουλεύουν πολύ σκληρά για να συμβεί αυτό. Ανυπομονούμε για έναν ακόμα καταπληκτικό αγώνα. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: θέλουμε να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε βαθμούς για την μάχη μας στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Νίκος Δαφνομήλης

Μεγάλος φίλαθλος της Formula 1 από το 2005. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τεχνικό τομέα του αθλήματος και θαυμαστής όλων των ωραίων που έχει να προσφέρει. Μεγάλος φαν και του MotoGP. O μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένας μαγικός κόσμος!