ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ανδρέας Λασκαράτος – Ο Έλληνας οδηγός που αγωνίστηκε στις 24 ώρες του Le Mans με την υποστήριξη του ΕΟΤ

Με το 2020 να πλησιάζει στο τέλος του, ένα από τα πράγματα τα οποία θα θυμόμαστε σίγουρα την φετινή χρονιά είναι η συμμετοχή του ταλαντούχου Έλληνα οδηγού Ανδρέα Λασκαράτου στις 24 ώρες του Le Mans.

Ο Ανδρέας Λασκαράτος φυσικά μετά το Πορτιμάο και τις 24 ώρες του Le Mans με την υποστήριξη του Ελληνικού οργανισμού Τουρισμού θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία και το 2021.

To F1racingnews.gr επικοινώνησε με τον Έλληνα οδηγό και του ζητήσαμε να μας μιλήσει για την εμπειρία του στην πίστα Le Sarthe.

Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ακόμα και με τις πολύ δύσκολες συνθήκες μέσω της πανδημίας καταφέραμε να τερματίσουμε στην 16η θέση.” είπε ο Ανδρέας.

Είναι μία εκπληκτική εμπειρία, η οποία με κάνει να δουλεύω ήδη ακόμα πιο σκληρά για το μέλλον, αφού θέλω να συνεχίσω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια τον ρωτήσαμε για το πως έφτασε να αγωνιστεί στις 24 ώρες του Le Mans αλλά και ποιους θέλει να ευχαριστήσει γι’ αυτό του το κατόρθωμα.

Επιμονή, υπομονή, πολύ δουλειά αλλά και καλά αποτελέσματα τις προηγούμενες χρονιές.”

Έχοντας χτίσει μια εικόνα επιτυχημένου οδηγού, πλέον είναι πιο εύκολο να βρεθεί κάποιος μπροστά σε τέτοιες ευκαιρίες.

Εκτός από τους συγγενείς και την σύζυγο μου (που ουσιαστικά περάσαμε μήνα του μέλιτος εκεί!!!) θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ΕΟΤ, Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού, για την υποστήριξη τους, καθώς και τους προπονητές μου Γιάννη Αντωνιάδη και Γιάννη Κότση.

Λασκαράτος

Ακόμη δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουμε για τα μελλοντικά του σχέδια.

Αυτή την στιγμή συζητάμε ήδη το πρωτάθλημα Le Mans Ασίας και το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής για το 2021 με συμμετοχή φυσικά στο Le Mans 2021.”

Η ομάδα του F1racingnews.gr εύχεται στον Ανδρέα Λασκαράτο να τον βρουν πολλές επιτυχίες στην νέα σέζον.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).