ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Ανανέωσε την συνεργασία της με την ExxonMobil η Red Bull

Η Red Bull υπέγραψε μία νέα πολυετής συμφωνία με την προμηθεύτρια καυσίμων της F1 ExxonMobil.

H ExxonMobil άρχισε να παρέχει καύσιμα στην Red Bull μετά το διαζύγιο της δεύτερης με την Total το 2017. Ενώ της πιστώνεται η ισχυρή σχέση συνεργασίας που έχει αναπτύξει με την Honda.

Η νέα αυτή συμφωνία περιλαμβάνει πρόσθετη τεχνική υποστήριξη για την ανάπτυξη λιπαντικών που απαιτούνται για την βελτίωση της απόδοσης του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων της RB16.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε την πετυχημένη συνεργασία μας με την ExxonMobil για την επικείμενη σεζόν της Formula 1και μετά”. Είπε ο επικεφαλής της Red Bull Christian Horner.

“Κατά την διάρκεια των τελευταίων τριών σεζόν, το έργο της ExxonMobil σε στενή συνεργασία με τους μηχανικούς μας και τους προμηθευτές κινητήρων της ομάδα. Έχει αποδώσει πολύ θετικά αποτελέσματα.”

“Κάθε νέα ανάπτυξη των καυσίμων και των λιπαντικών έχει προσθέσει απόδοση που αναμφίβολα μας βοήθησε να πετύχουμε τους στόχους μας. Και ανυπομονούμε να δούμε περαιτέρω κέρδη στην επέκταση αυτής της συνεργασίας.”

Ο αντιπρόεδρος της ExxonMobil Nigel Searle πρόσθεσε:”Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στο παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η Aston Martin Red Bull Racing έχει αποδειχθεί ο ιδανικός συνεργάτης της Mobil 1 και της Esso Synergy. “

“Ενώ στην πίστα μπορέσαμε να προσφέρουμε τεχνολογία για την βελτίωση της απόδοσης, έχουμε συνεργαστεί στενά με την Aston Martin Red Bull Racing και εκτός πίστας με επίκεντρο τα ψηφιακά και κοινωνικά μέσα επικοινωνίας. Για να έρθουμε πιο κοντά με το ολοένα και αυξανόμενο κοινό μας. Παρέχοντας τεχνολογία που είναι επίσης σχετική με τον σύγχρονο καταναλωτή.”

“Η σημερινή ανακοίνωση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με μία δυναμική ομάδα. Για να παρουσιάσουμε τις προηγμένες μας τεχνολογίες λιπαντικών και καυσίμων υψηλής απόδοσης.”

” Με την έναρξη της σεζόν στην Αυστραλία να πλησιάζει γρήγορα. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ομάδα και τους συναρπαστικούς της οδηγούς Max Verstappen και Alex Albon. “

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).