Ανάκαμψη στη Jerez ”βλέπει” ο J.Lorenzo για τον Valentino Rossi…

Από τις διακοπές του στo Ντουμπάι, ο Jorge Lorenzo παραμένει ενεργός υποστηρικτής κ’ σχολιαστής του MotoGp…

Ο Jorge Lorenzo βρίσκεται στο Dubai Beach Club για μερικές εβδομάδες. Μετά από μια υπέροχη καριέρα στο MotoGP, απολαμβάνει τη ζωή μεταξύ χαλάρωσης και νέων επαγγελματικών έργων. Αρχικά, εγκαινίασε ένα πρόγραμμα που προβάλλεται στο YouTube, ’99 δευτερόλεπτα ‘, προκειμένου να σχολιάσει τα σαββατοκύριακα πριν και μετά τον αγώνα. Τις εβδομάδες που δεν υπάρχουν Grand Prix, θα προωθήσει σε βάθος περιεχόμενο συνεντεύξεων με τεχνικούς κ’ επαγγελματίες του χώρου.

Στη συνέντευξη του στο AutoBild, ο Ισπανός κλήθηκε να σχολιάσει την πρεμιέρα του Valentino Rossi με την ομάδα της Petronas… “Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Εκπλήσσει τους πάντες στα προκριματικά του Qatar, αλλά σε έναν αγώνα 45 λεπτών, εάν δεν υπάρχει σταθερός ρυθμός, θα υπάρχουν προσπεράσματα. Στο MotoGP, όλα μπορούν να αλλάξουν, ακόμη και σε έναν δεύτερο αγώνα στην ίδια πίστα, ωστόσο και στον δεύτερο αγώνα ήταν άσχημο το αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο να βρεις GP που ο Valentino έμεινε εκτός βαθμών, χωρίς να έχει κάποια πτώση ή κάποιο μηχανικό πρόβλημα. Ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι μεμονωμένο. Ποτέ δεν τα πήγαινε καλά στο Qatar και το Portimao προβλέπω να είναι δύσκολο, αλλά σίγουρα θα είναι πιο δυνατός στην Jerez.”

Jorge Lorenzo: "Solo serás criticado por alguien haciendo menos o nada que  tú"
”Θέλω να ασχοληθώ με το χρηματιστήριο”

Στη συνέχεια, δε γινόταν να μην ερωτηθεί για την επιστροφή Marc Marquez… ”Ελπίζω ότι το χέρι του θα είναι στο 100%, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Όλοι οι αντίπαλοι είναι στη σέλα, κερδίζουν αγώνες, και γίνονται πιο δυνατοί. Νομίζω πως θα δείτε έναν Marquez να έχει μεγαλύτερη επίγνωση του κινδύνου, πιο τακτικός και πιο επικεντρωμένος στη συλλογή πόντων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.”

Μετά από μια σύντομη εμπειρία ως δοκιμαστικός αναβάτης της Yamaha, ο Jorge Lorenzo φαίνεται να έχει αποχαιρετήσει την επιστροφή του στο MotoGP. Η επαγγελματική του πλευρά στοχεύει στις επενδύσεις. ”Θέλω να μάθω το χρηματιστήριο ή τις διάφορες μορφές επένδυσης. Είμαι αρκετά επικεντρωμένος σε αυτό τώρα. Δεν είναι ένας εύκολος κόσμος, γιατί πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις και να υπάρχει το κατάλληλο timing. Βασικά, θέλω να προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ τις συνήθειες της ζωής, που δεν γίνεται όταν είσαι συνεχώς στις πίστες!”.

Επόμενο ραντεβού λοιπόν, για το MotoGp, τo απαιτητικό Portimao στην Πορτογαλία το προσεχές τριήμερο (16-18/4)…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube,Discord και Twitter

F1RACINGNEWS