Αναβαθμίσεις στη Monza από την Racing Point

Η Racing Point αναμένεται να φέρει αναβαθμίσεις στο Ιταλικό Grand Prix, με σκοπό τη μέγιστη βελτίωση της στο πρωτάθλημα.

Η Racing Point κάνει την καλύτερη της και παράλληλα την αμφιλεγόμενη σεζόν στη F1. Βρίσκεται στην τρίτη θέση στους κατασκευαστές με 63 βαθμούς, μπροστά από τις Ferrari και McLaren. Παράλληλα τις αφαιρέθηκαν 15 βαθμοί και δέχθηκε πρόστιμο 400.000 ευρώ, εξαιτίας αντιγραφής της Mercedes W10 Hybrid σε ορισμένα σημεία της RP 20.

Racing Point
Ο Lance Stroll στο FP2 του Ουγγρικού Grand Prix

Ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σεζόν, η ομάδα με έδρα το Silverstone αναμένεται να φέρει αναβαθμίσεις στην Monza. Εξαιτίας της κατάστασης με τον Covid-19 η RP θα κάνει μια μόνο αναβάθμιση στη RP 20 φέτος.

RP
Ο Sergio Perez εν δράσει στο Red Bull Ring

Έχουμε σχεδιάσει αναβάθμιση για τη Monza. Και έκτοτε τίποτα περισσότερο“.

Έτσι, αν συνεχίσουν να φέρνουν αναβαθμίσεις, είμαι βέβαιος ότι η McLaren και οι υπόλοιπες ομάδες του midfield, θα έρθουν όλο και πιο κοντά σε εμάς και σε ορισμένα σιρκουί, πιθανώς να είναι ταχύτεροι από εμάς και αυτό είναι ένα θέμα“, δήλωσε ο CEO της Racing Point, Otmar Szafnauer.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.

F1RACINGNEWS