Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Alonso- Ήταν ο πρώτος αγώνας που πήρα τα μέγιστα απ’το μονοθέσιο

Ο Fernando Alonso δήλωσε πως το GP Πορτογαλίας ήταν ο πρώτος αγώνας που κατάφερε να πάρει τα μέγιστα από την Alpine του.

O Fernando Alonso, ο οποίος κατάφερε να επανέλθει από τη 13η θέση και τερμάτισε 8ος, είπς, επίσης, πως πρέπει να βελτιωθεί στις κατατακτήριες εν όψει των επόμενων Grand Prix.

Alonso
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Fernando Alonso:

“Νομίζω πως στο Bahrain ήμουν πιο προσεκτικός στα πάντα, απλά για να ολοκληρώσω το πρώτο μου Grand Prix. Στην Imola ήταν άβολα στο αυτοκίνητο με τις συνθήκες. Οπότε ήταν ο πρώτος αγώνας που πήρα τα μέγιστα από το μονοθέσιο. Ήμουν δυσαρεστημένος μετά τις χθεσινές κατατακτήριες και σήμερα αυτή η οργή βγήκε και στην πίστα.”

“Ήταν καλά και ευχάριστα. Παλεύαμε με μία McLaren και με μία Ferrari, πράγματα που ήταν απίστευτα στην Imola και στο Bahrain. Οπότε πιστεύω πως κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά σε θέματα απόδοσης. Πιστεύω πως αυτή είναι η πραγματική μας δυναμική.”

“Το τί έγινε χθες παραμένει ένα μυστήριο. Δεν ένιωθα το grip στις κατατακτήριες, δεν ήμουν άνετος και αυτό με ανάγκασε να κάνω συμβιβασμούς στον αγώνα μου. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ το επόμενο Σάββατο στις κατατακτήριες. Τα Σάββατα σε Βαρκελώνη και Μονακό είναι πολύ σημαντικά επειδή δεν μπορείς να προσπεράσεις οπότε έχω ακόμα πολλή δουλειά να κάνω αν θέλω να ξεκινάω λίγο πιο μπροστά.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.