Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Alonso – “Ήμουν και θα παραμείνω καθαρός οδηγός”

Ο Fernando Alonso εξέφρασε τον εκνευρισμό του σχετικά με την επιβολή νέων κανόνων στην Formula 1, ιδιαίτερα την φετινή σεζόν.

Ο Fernando Alonso είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο, με τον οποίο ελέγχονται οι υπερβάσεις των ορίων της πίστας.

Μάλιστα, ο Ισπανός, μετά το Βρετανικό Grand Prix, δήλωσε πως προσπάθησε να συζητήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα με τον αγωνιστικό διευθυντή της F1, Michael Masi. Ωστόσο, ανέφερε πως δεν έλαβε μία ικανοποιητική απάντηση από εκείνον.

“Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με τον αγωνιστικό διευθυντή. Πάντοτε προσπαθούμε να αναφερόμαστε ή να κατηγορούμε για πράγματα, τα οποία έχουν διαπράξει οι υπόλοιποι. Ωστόσο αυτό γίνεται χωρίς να λαμβάνουμε αρκετές απαντήσεις και αυτό είναι παράξενο. Δεν θέλω να κατηγορώ ούτε να κλαίω σε κάθε αγώνα για ότι κάνουν οι υπόλοιποι,” ανέφερε ο Alonso.

“Η στρατηγική κατά τους πρώτους αγώνες δεν έλυσε τα προβλήματά μας. Οπότε, τελικά, κατανοήσαμε πως ο καταλληλότερος τρόπος επίλυσης είναι να κάνουμε ό,τι κάνουνε και οι υπόλοιποι. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε.”

Fernando Alonso
Ο Alonso κατά τη διάρκεια του Sprint Qualifying στο Silverstone, δέχτηκε προειδοποίηση για αλλαγή κατεύθυνσης σε ζώνη φρεναρίσματος. Ωστόσο, κατάφερε να πάρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, τερματίζοντας τέσσερις θέσεις πιο ψηλά από τη θέση εκκίνησής του.

“Πάντοτε ήμουν καθαρός οδηγός και θα παραμείνω καθαρός για όλη μου την καριέρα.” Πρόσθεσε ο Alonso.

“Επίσης, για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως είμαι ένας εκ των λίγων, όπου δεν έχει κανέναν βαθμό ποινής στην License του.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC