Ο Fernando Alonso δήλωσε πως είναι χαρούμενος με τα αποτελέσματα, ενώ είπε πως η πραγματική δυναμική της ομάδας είναι αυτή που έδειξε σε αυτήν την πίστα.
O Alonso κατάφερε να τερματίσει 8ος, μία θέση πάνω από τη θέση που εκκίνησε. Ανέφερε πως δεν περίμενε πως τα ελαστικά θα φθαρθούν τόσο, ειδικά η μέση γόμα, η οποία όπως είπε δεν άντεξε πολύ.
Ο Alonso, επίσης, είπε πως η πραγματική δυναμική της ομάδας είναι αυτή που έδειξε εδώ, όχι αυτή που έδειξε στο Monaco, κάτι το οποίο είναι καθησυχαστικό για αυτόν.
“Εκκινήσαμε 9οι και τερματίσαμε 8οι, σε γενικές γραμμές κάναμε αυτό που θέλαμε στον αγώνα, οπότε είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα σήμερα. Δεν περιμέναμε τα ελαστικά να φθαρθούν τόσο. Η μέση γόμα δεν άντεξε και πολύ στην αρχή του αγώνα. Ανησυχούσα λίγο αλλά όταν έβαλα τη σκληρή γόμα έδειξα καλό ρυθμό, έφτασα μέχρι το τέλος και φάνηκε ότι θα μπορούσα να προσπεράσω τον Gasly και τον Ricciardo στους τελευταίους γύρους.”
“Είχαμε παρόμοιες επιδόσεις και σε άλλες πίστες και σε Κυριακές και σε Σάββατα, οπότε πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ανακουφισμένοι, επειδή αυτή είναι η πραγματική μας θέση. Όχι αυτή που δείξαμε στο Monaco.”
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.