Άλλος ο Vettel της Aston Martin

Η σεζόν σιγά σιγά οδεύει προς το τέλος της και οι συζητήσεις για το πως κινήθηκαν ομάδες και πιλότοι το 2021 ήδη αρχίζει να γίνεται με τα θετικά και τα αρνητικά τους στοιχεία. Σε αυτούς που υπάρχει το θετικό πρόσημο για την τρέχουσα σεζόν είναι και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Sebastian Vettel.

Απαλλαγμένος από την πίεση του πρωταθλητισμού, το βάρος του να οδηγείς για την Ferrari, αλλά και την κόντρα του εντός πίστας με τον πρώην ομμόσταυλό του, Charles Leclerc, ο Γερμανός την τρέχουσα σεζόν παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο σε μια θεωρητικά νεοσύστατη ομάδα.

Άτυχη στιγμή για τον ίδιο η χαμένη δεύτερη θέση στο Ουγγρικό Grand Prix λόγω έλλειψης καυσίμου μετά την καρό σημαία. Αντίθετα, το βάθρο στο Μπακού έδειξε σε όλους γιατί ο Γερμανός είναι μέσα στην ελίτ των κορυφαίων πιλότων όλων των εποχών.

Aston Martin

Απέναντι στον Stroll εντός πίστας τα πάει εξαιρετικά, καθώς και εκτός πίστας για ευνόητους λόγους που όλοι γνωρίζουμε…

Κάποιοι είπαν πως ο Vettel πήγε στην Aston Martin για να κολλήσει τα τελευταία ένσημα, καθώς οδηγικά έχει τελειώσει. Ο Γερμανός δίνει απαντήσεις εντός πίστας, ποντάρει στις αλλαγές κανονισμών το 2022 και ευελπιστεί ότι μπορεί να ξαναβρεθεί σε θέση μάχης για τον τίτλο ή για νίκες και βάθρα.

Δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, καθώς οι τέσσερις παγκόσμιοι τίτλοι και η αναγέννηση της Ferrari μέσα στην δεκαετία της παντοδυναμία της Mercedes αποδεικνύουν πως ανήκει στους κορυφαίους όλων των εποχών.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS