ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Αλλαγές στην οθόνη ενδείξεων θέλει ο Lewis Hamilton

Ο Lewis Hamilton λέει πως θέλει να κάνει μερικές αλλαγές στην οθόνη ενδείξεων στο τιμόνι του για να αποτρέψει μία νέα απώλεια χρόνου όπως υπέστη στο εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας στο GP του Azerbaijan. 

Ο Lewis Hamilton ήταν 2 δευτερόλεπτα πίσω από την Mercedes του teammate του Valtteri Bottas όταν το VSC έκανε την εμφάνισή του στο Baku ύστερα από την εγκατάλειψη της Red Bull του Gasly.

Ωστόσο όταν ο αγώνας συνεχίστηκε με 10 γύρους να απομένουν η διαφορά είχε αυξηθεί στα 3.5s.

Ερωτηθείς για τα περιθώρια όπως και για την απώλεια χρόνου από το VSC ο Hamilton είπε:

“Βασικά ο Valtteri έκανε καλύτερη δουλειά στις κατατακτήριες σε εκείνον τον τελευταίο γύρο , που τον έβαλε σε θέση να μπορεί να παλέψει. Μετά είχε ένα καλό περιθώριο στην αρχή,στο οποίο θα πρέπει να δουλέψω.”

“Και μετά έχασα 2.5s ή όσο ήταν υπό το VSC, οπότε έπρεπε να τα ξαναμαζέψω. Με μόλις 9 γύρους να απομένουν, δεν ήταν τόσο εύκολο. Αυτό ήταν το λάθος μου και κάτι στο οποίο θα δουλέψω.”

“Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορώ να φτιάξω στην οθόνη ενδείξεων για να βεβαιωθώ ότι δεν θα συμβεί ξανά.”

Ερωτηθείς για το τι θα αλλάξει στο τιμόνι ο Hamilton απάντησε:

“Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό επειδή είναι πραγματικά τεχνικά πράγματα. Είναι απλώς ένα διαδικαστικό πράγμα,τίποτα σημαντικό.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).