Alfa Romeo – Τα αποκαλυπτήρια της C41

Η Alfa Romeo πραγματοποίησε τα πολυαναμενόμενα αποκαλυπτήρια του φετινού της μονοθεσίου, της C41, στην Πολωνία. Το μονοθέσιο θα είναι το “όπλο” των Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi για την μάχη του φετινού πρωταθλήματος.

Παρακάτω βλέπουμε την παρουσίαση του μονοθεσίου της Alfa Romeo, καθώς και τους τρεις οδηγούς της ομάδας.

O Jan Monchaux, τεχνικός διευθυντής της Alfa Romeo, είπε τα ακόλουθα.

“Η C41 είναι το αποτέλεσμα μία πολύ ασυνήθιστης κατάστασης στην Formula One, στην οποία οι κανονισμοί μας κατέστηαν αδύνατο να αναπτύξουμε ένα πλήρως καινούριο μονοθέσιο για φέτος. Για αυτήν την σεζόν, το μονοθέσιό μας για το 2021 έχει πολλά κοινά σημεία με την C39, με εξαίρεση όσα μας ανάγκασαν οι κανονισμοί να αλλάξουμε – όπως το πάτωμα – και το ρύγχος, στο οποίο επενδύσαμε τις δύο μάρκες ανάπτυξής μας. Αυτό σημαίνει πως θα ξέρουμε το μονοθέσιο πολύ καλύτερα όταν πάμε στις δοκιμές, όμως θα είναι κρίσιμο να πάρουμε τα μέγιστα από αυτές τις τρεις μέρες για να επαληθεύσουμε πως η πραγματικότητα ταιριάζει με τις προσδοκίες μας και για να μάθουμε τα νέα ελαστικά. Είμαστε έτοιμοι για την νέα σεζόν και δεν μπορούμε να περιμένουμε για να δούμε το μονοθέσιό μας στην πίστα.”

Alfa Romeo
Αντιστοίχως, ο Frederic Vasseur, επικεφαλής της Alfa Romeo, δήλωσε σχετικά.

“Τα αποκαλυπτήρια ενός καινούριου μονοθεσίου είναι πάντα συγκηνιτική στιγμή, το αποκορύφωμα προσπαθειών πολλών μηνών από όλους πίσω στο εργοστάσιο και η έναρξη μίας νέας περιπέτειας. Νομίζω πως η φιλοσοφία πάνω στην οποία βασίζεται η ομάδα έχει παραμείνει ίδια – πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά άυριο από ότι κάνουμε σήμερα. Τελειώσαμε την περσινή σεζόν στην 8η θέση, έτσι πρέπει να στοχεύουμε σε καλύτερο αποτέλεσμα το 2021. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε τομέα, στην πίστα και πίσω στα κεντρικά. Κάθε ομάδα στην σχάρα έχει υψηλές προσδοκίες τώρα: όλες οι ομάδες αναμένουν να κάνουν καλή δουλειά τον Χειμώνα και να είναι σε καλή θέση στον πρώτο αγώνα, όμως σύντομα θα έρθει η ώρα για όλους να δείξουν τα χαρτιά τους.”

Alfa Romeo

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts