Ο Adamo επιμένει ότι η Hyundai δεν θα αλλάξει την προσέγγισή της

Ο επικεφαλής της Hyundai, Andrea Adamo, δεν θεωρεί ότι η ομάδα του πρέπει να αλλάξει προσέγγιση στα επόμενα Rally, παρά τα κακά αποτελέσματα σε Πορτογαλία και Σαρδηνία.

H Hyundai έχασε δύο σίγουρες νίκες σε Πορτογαλία και Σαρδηνία, καθώς ο Ott Tänak αντιμετώπισε προβλήματα με τις αναρτήσεις του. Βέβαια, το χειρότερο για την Κορεάτικη ομάδα ήταν το γεγονός ότι η μεγάλη αντίπαλός της, Toyota, έφυγε με την νίκη και στα δύο αυτά Rally.

Ερωτώμενος για το αν σκέφτεται να αλλάξει κάτι στην προσέγγισή της ομάδας του ενόψει των επόμενων Rally, o Adamo ήταν αρνητικός, τονίζοντας ότι δεν έγινε κάποιο λάθος στην προετοιμασία και στηρίζοντας απόλυτα τόσο τους οδηγούς όσο και την ομάδα.

“Αν κάνουμε κάτι διαφορετικό, σημαίνει ότι κάναμε κάποιο λάθος στην προετοιμασία. Δεν πιστεύω ότι κάναμε κάποιο λάθος στην προετοιμασία, καθώς τόσο στην Πορτογαλία όσο και στην Σαρδηνία προηγούμασταν. Γιατί να αλλάξω κάτι; Δεν βλέπω να έχει γίνει κάποιο καθαρό λάθος.”

“Μπορώ να καταλάβω τον ρόλο σας. Πρέπει να δημιουργήσετε ιστορίες, αλλά αυτήν την φορά δεν υπάρχει κάτι να δημιουργήσετε. Δεν μπορώ να μπω μπροστά στους οδηγούς μου και να βάλω ένα άτομο από την ομάδα να καθαρίζει τον δρόμο. Νομίζω ότι, αυτήν την στιγμή, το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πανικοβληθούμε, να κλαίμε και να αναζητάμε αγκαλιές.”

Ο Adamo είναι πεπεισμένος ότι η Hyundai θα μάθει από τα παθήματα των δύο τελευταίων Rally που διεξήχθησαν σε Πορτογαλία και Σαρδηνία.

“Πρέπει να καταλάβεις αν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερα ενόψει της προετοιμασίας για το Safari. Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα κάνεις τώρα. Δεν πρέπει να χτίσω και πάλι την ομάδα μου. Δεν πήγαν πουθενά και δεν πρέπει να τους τονώσω την αυτοπεποίθηση. Ποτέ δεν την έχασαν.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Παύλος Γασπαρινάτος

Μεγάλος λάτρης της Formula 1 και του WRC. Ενίοτε παρακολουθώ και MotoGP ή οτιδήποτε κινείται σε 2 ή 4 τροχούς. Η πίεση του Σάκη Ζαφειρόπουλου με "ανάγκασε" να επισκεφτώ την πίστα Speed Park κι από τότε είμαι μεγάλος θαμώνας της συγκεκριμένης πίστας.

F1RACINGNEWS