Formula 1

Abu Dhabi GP FP3 – Ταχύτερος όλων ο Max Verstappen

Ταχύτερος ο Max Verstappen στα τελευταία ελεύθερα δοκιμαστικά της χρονιάς και συγκεκριμένα με μισό δευτερόλεπτο διαφορά από τον δεύτερο Alex Albon.

Ο Max Verstappen σημείωσε τον πρώτο χρόνο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά (μισού δευτερολέπτου) από τον teammate του Alex Albon. Αυτό βέβαια δεν είναι 100% αντιπροσωπευτικό για τις κατατακτήριες, μιας και αυτές λαμβάνουν χώρα το βράδυ στο Abu Dhabi ( 15:00 ώρα Ελλάδας). Οπότε οι συνθήκες σίγουρα θα διαφέρουν από τις πρωινές των ελεύθερων δικαστικών.

12:00 – Έναρξη του τελευταίου FP3 για το 2020 στο Abu Dhabi.

12:10 – 10 λεπτά μετά την έναρξη των τρίτων ελεύθερων δοκιμαστικών, καμία ομάδα δεν έχει βγει στην πίστα.

12:17 – Βγήκαν τα πρώτα μονοθέσια στην πίστα. Συγκεκριμένα πρώτος βγήκε ο Nicholas Latifi της Williams.

12:23 – Όλα τα μονοθέσια έχουν ξεκινήσει ένα σημειώνουν χρόνους με την μαλακή γόμα.

12:30 – Οι τελικές ταχύτητες των μονοθεσίων μισή ώρα πριν το τέλος του FP3.

12:40 – Πρώτος με μεγάλη διαφορά μισού δευτερολέπτου ο Max Verstappen.

12:57 – 1-2 από την Redbull με τον Verstappen να έχει σημειώσει έναν εκπληκτικό χρόνο (1:36:251) και τον Alex Albon να βρίσκεται στην 2η θέση με όμως μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον teammate του (1:36:752).

13:00 – Η τελική κατάταξη:

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC