ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Abiteboul – “Θα πρέπει να είναι πολύ περήφανοι με την αντιγραφή τους στης Racing Point”

Ο Cyril Abiteboul είναι ακόμα επιφυλακτικός σε σχέση με το νέο μονοθέσιο της Racing Point.

Το αφεντικό της Renault, δήλωσε αναφερόμενος στις “Pink Mercedes” πως δεν έχει δει ποτέ μια ομάδα να είναι τόσο περήφανη με την αντιγραφή τους, σκεπτόμενος ακόμα να προβεί σε επίσημες κινήσεις.  

Η εμφάνιση των μονοθέσιων RP20 της Racing Point, εξέπληξε τους πάντες κατά την διάρκεια των χειμερινών δοκιμών στην Βαρκελώνη. Εντοπίστηκαν φοβερές ομοιότητες με τα W10, τα περσινά μονοθέσια της Mercedes. Η ίδια η ομάδα (Racing Point), επιμένει πως δεν υπάρχει τίποτα παράνομο.

Abiteboul
Η ομάδα της Renault σχεδίαζε να κινηθεί πιο επίσημα, αλλά η καθυστέρηση της σεζόν έχει φέρει την όλη κίνηση σε δεύτερη μοίρα.

Ο Γάλλος διευθυντής της Renault, δήλωσε σε συνέντευξη του στο γαλλικό Canal+ “Τουλάχιστον έχουν πολύ καλούς φωτογράφους. Είναι πολύ περήφανοι για την δουλεία κάποιου άλλου. Είναι σαν κάποιος να έχει πλαστογραφήσει ένα έργο τέχνης και να είναι περήφανος με την δουλεία που έκανε”.

“Το σημαντικότερο που θα πρέπει να ανακαλύψουμε στην πορεία είναι το αν τελικά μπορείς να κάνεις μια ακριβής και αποτελεσματική δουλεία μόνο μέσω πληροφοριών που δίνονται στην δημοσιότητα”. Αφήνοντας έτσι αιχμές για την νομιμότητα της κίνησης, χωρίς να σχολιάσει κάτι παραπάνω. 

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.