ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ricciardo:” Η Renault απέδωσε κάτω των δυνατοτήτων της”

O Daniel Ricciardo  λέει ότι η Renault απέδωσε κάτω των δυνατοτήτων της στο Ισπανικό GP αποτυγχάνοντας να πάρει κάποιον βαθμό. 

Ο Αυστραλιανός ξεκίνησε 13ος ύστερα από την ποινή που κουβαλούσε από το Baku λόγο του ατυχήματος που είχε με τον Kvyat.

Ο Ricciardo κατάφερε να περάσει τον Ισπανό λίγο πριν μπουν στα pit στον 24ο γύρο.

Η παρέμβαση του αυτοκινήτου ασφαλείας προς το τέλος του αγώνα βοήθησε τον Sainz να αναρριχηθεί στην 8η θέση ενώ ο Αυστραλός τελείωσε μόλις 12ος.

Αναφερόμενος στην απόδοση της McLaren για την οποία ο Sainz είπε ότι δεν είχαν ρυθμό, ο Ricciardo είπε πως ήταν ενοχλημένος που ” μια μικρή έλλειψη τελειότητας ” κόστισε στην Renault μερικούς αξιοπρεπείς βαθμούς.

” Είμαι απογοητευμένος για να είμαι ειλικρινής με αυτό. ” Είπε ο Ricciardo μετά τον αγώνα.

“Βλέπω ότι ο Carlos ήταν όγδοος, τον είχαμε στο τέλος του πρώτου stint και μετά βάλαμε σκληρά, έβαλε μαλακά και μας πέρασε στον γύρο εξόδου.”

“Και προφανώς κοιτάξτε που τερματίσαμε και που τερμάτισε εκείνος με τον ρυθμό του. Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι αποδώσαμε κάτω των δυνατοτήτων σε σχέση με το αποτέλεσμα που είναι ικανό το μονοθέσιο. Είναι απλά μικρά πράγματα και το μέσο (του grid) είναι τόσο σκληρό,  μία έλλειψη τελειότητας και χάσαμε 4 βαθμούς.”

“Πρέπει να προσπαθήσουμε και να τα πάμε καλύτερα, υποθέτω.

“Nα προσπαθήσουμε και να καταλάβουμε τι μπορούμε να εκτελέσουμε και να καταλάβουμε γιατί να βάλουμε τα σκληρά γάντι για τα μεσαία και αν αυτό ήταν που είμαστε πολύ προσεκτικοί, τότε να μην είμαστε. “

Όπως και οι περισσότεροι έτσι και ο Daniel Ricciardo κατά την διάρκεια του αυτοκινήτου ασφαλείας μπήκε για το δεύτερο του pit stop Και βρέθηκε πίσω από τον teammate του Nico Hulkenberg.

“Νομίζω ότι εκεί που χάσαμε ήταν στην επανεκκίνηση, χάσαμε θέση στην πίστα ξανά με το pit stop και μετά πέσαμε πίσω από τον Nico και ήταν με χρησιμοποιημένα ελαστικά”

“Εγώ ήμουν με καινούργια και είχαμε μια ευκαιρία στον πρώτο γύρο να επιτεθούμε στα παιδιά μπροστά” είπε.

“Μας είπαν ότι μπορούμε να παλέψουμε,αλλά δεν μπορούσα να τον δω να προχωράει με αυτά τα λάστιχα όπως εγώ με τα δικά μου.

“Θα το δούμε ξανά τώρα, να το λύσουμε αν μπορούσαμε στρατηγικά για να έχουμε μεγιστοποιήσει το ένα αυτοκίνητο έναντι του άλλου.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).