ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Θλίψη για τον Γερμανό στο Grand Prix της πατρίδας του

Ο Sebastian Vettel θα ξεκινήσει το Grand  Prix της πατρίδας του από την τελευταία θέση αφού ένα πρόβλημα στο τούρμπο του κινητήρα του τον άφησε εκτός κατατακτήριων δόκιμων

Ο οδηγός της Ferrari κατευθυνόταν προς μια καλή αναμέτρηση και είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να κατακτήσει την Pole position,αφού η ομάδα του βρισκόταν στην ηγεσία από την Παρασκευή μέχρι σήμερα στα ελεύθερα δοκιμαστικά.

Αλλά όλα πήγαν στραβά στο γύρο εξόδου του στο Q1 όταν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον κινητήρα λίγο μετά την φυγή του από τα pits.

Στην ενδοεπικοινωνία ανάμεσα στην ομάδα του και σε αυτόν,εξήγησε πως το πρόβλημα ξεκίνησε μόλις ανέβασε στην τέταρτη ταχύτητα.

Vettel

Παρόλο τις βιαστικές αναζητήσεις των μηχανικών όταν γύρισε στα pit,το πρόβλημα δεν μπορούσε να λυθεί μέσα στα χρονικά όρια και τελείωσε το Q1 ως ο μοναδικός οδηγός που δεν έκανε χρόνο.

H Ferrari αργότερα έκανε γνωστό πως το πρόβλημα σχετιζόταν με το τούρμπο στο μονοθέσιο του.

“Προφανώς είναι πολύ πικρό,”είπε ο Vettel αργότερα.

“Το μονοθέσιο ήταν τέλειο και χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία αλλά ελπίζουμε να έχουμε μια ακόμα αύριο. Κοιτάζω μπροστά για τον αγώνα αλλά θα ήταν πιο ωραία να ξεκινούσαμε από πολύ μπροστά πάρα από πολύ πίσω.”

Η θλίψη για Vettel στο γερμανικό γκραν πρι σημαίνει πως είναι η πρώτη έξοδος από το Q1 μετά από το γκραν πρι της Μαλαισίας το 2017,αφού και τότε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με προβλήματα στην μονάδα ισχύος.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).