24ώρο Podcast από το F1racingnews.gr για καλό σκοπό

Το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας ¨Φιλική Φωλιά¨ και το F1racingnews.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία ενός 24ωρου Podcast.

Πριν μερικές μέρες η οικογένεια του F1racingnews.gr αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα 24ωρο Podcast με σκοπό να μαζευτούν χρήματα ώστε να βοηθήσουμε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Κατευθείαν απευθυνθήκαμε στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα το οποίο βοηθάει καθημερινά παιδιά ηλικίας 6 εώς 16 ετών.

Τα παιδιά μάλιστα παρακολουθούν εκπαιδευτικές δράσεις και ενισχυτική διδασκαλία, μετά το τέλος των οποίων αποχωρούν από το Κέντρο παίρνοντας μαζί τους κολατσιό για την επόμενη μέρα στο σχολείο.

Τα παιδιά παρακινούνται να φέρνουν τους φίλους τους στα «Γεύματα Αγάπης» ώστε να προληφθεί τυχόν στιγματοποίηση των παιδιών που σιτίζονται στο Κέντρο Αγάπης.

Σκoπός του συγκεκριμένου GP2 Podcast…GP2 είναι μέσα από τα Donates που θα γίνουν να μαζευτούν κάποια χρήματα τα οποία θα πάνε ΌΛΑ στην Φιλική Φωλιά.

Επίσης θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους καλεσμένους του Podcast οι όποιοι και θα μας βοηθήσουν σε αυτόν τον ιερό σκοπό.

Οι καλεσμένοι μας θα είναι οι: Τάκης Πουρναράκης, Πάνος Σεϊτανίδης, Γιώργος Λαζαράκος (Ιδιοκτήτης της πίστας Speed Park), Brother Louie Gaming, Stepap Gaming, Manos Techunboxing

Το Podcast θα ξεκινήσει την Παρασκευή 9/4 στις 20:00 μέσω του καναλιού μας στο YouTube!!

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS