Ψάχνουν την ανάκαμψη στην Redbull

Αν μη τι άλλο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μας άφησε μια εικόνα αγωνιστικής κοιλιάς που λένε και οι ποδοσφαιρικοί σε ότι έχει σχέση με την ομάδα της Redbull.

Οι περισσότεροι περίμεναν και δικαιολογημένα ότι το μοτέρ της Honda θα δουλέψει πολύ καλά σε συνδιασμό με το καλοσχεδιασμένο μονοθέσιο των ταύρων στις ευθείες και τις κλειστές στροφές στην Monza.

Εντούτοις,τόσο ο Max Verstappen όσο και ο Αlbon από την Παρασκευή στις ελεύθερες δοκιμές έδειχναν ότι τα πράγματα εντός του τριημέρου δεν θα πήγαιναν καθόλου καλά για αυτούς και τελικώς βαθμολογικά και αγωνιστικά έκαναν βήματα προς τα πίσω.

Δεν ξέρω εάν είναι ιδέα μου αλλά στα τελευταία δύο Grand Prix διακρίνω μια στασιμότητα στην εξέλιξη του μονοθεσίου και βήματα προς τα πίσω.

Έχουν ρίξει το βάρος στο 2021 καθώς βλέπουν ότι η Mercedes δεν πιάνεται αλλά δεν κινδυνεύουν να χάσουν και την δεύτερη θέση στους κατασκευαστές και προχωρούν στο επόμενο κεφάλαιο;

Η πίστα του Mugello αποτελεί πρόκληση για την αυστριακή ομάδα και της δείχνει το δρόμο για ανάκαμψη και αγωνιστική επάνοδο.

Δεν μπορώ να σκεφτώ τον Dr Helmut Marko να ξαναχάνει ή να το τοποθετήσω καλύτερα, να δει στην κατάταξη από πάνω του την Alpha Tauri και τον Gasly μέσα σε μια βδομάδα.

Από σήμερα Παρασκευή αν και πολύ νωρίς θα δούμε τι θα ακολουθήσει αυτό το τριήμερο για την αυστριακή ομάδα.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS