Φωτιά στα κόκκινα για χάρη της Ferrari

Σιγά σιγά μπαίνουμε σε ρυθμούς Mugello με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί για χάρη της Ferrari καθώς βρισκόμαστε στην Ιταλία και ο ιταλικός κολοσσός γιορτάζει τα χίλια Grand Prix στην Formula1.

Tόσο το μονοθέσιο όσο και οι φόρμες των πιλότων και των μηχανικών έχουν αλλάξει χρώμα προς το μπορντό καθώς έτσι είχε πρωτοεμφανιστεί η ομάδα στην αρχή της δεκαετίας του πενήντα στις πίστες.

Μέχρι και το αυτοκίνητο ασφαλείας άλλαξε τον χρωματισμό του για να τιμήσει το αλογάκι της Ferrari και βάφτηκε κατακόκκινο προκαλώντας θαυμασμό με την νέα του εμφάνιση.

Επιπλέον ο Charles Leclerc θα εμφανιστεί με ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο κράνος ενόψει του συγκεκριμένου Grand Prix που έχει πάνω του σχεδόν ολόκληρη την ιστορία της ομάδας στο σπορ.

Δυστυχώς το εορταστικό κλίμα τους πετυχαίνει ίσως στην πιο δύσκολη στιγμή των τελευταίων τριάντα ετών.Δύσκολο αναμένεται ακόμα ένα τριήμερο για τον Mattias Binotto και όλο το τεχνικό επιτελείο.

Η ιστορία κάνει κύκλους και η Ferrari ως η μεγαλύτερη ομάδα του σπορ θα ξαναγυρίσει στην κορυφή με κόπο,δουλειά και σωστές επιλογές.Λέτε ο γερό Εnzo να στείλει την θετική του ενέργεια και να δούμε κανένα θαύμα στην ιταλική πίστα όπως το 1988;Η ιστορία λένε ότι επαναλαμβάνεται.Οι παλαιότεροι καταλαβαίνουν σε τι αναφέρομαι…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS