Σαν σήμερα το 1942
Σαν σήμερα το 1942 γεννήθηκε ο Danny Ongais, ο οποίος συμμετείχε σε 4 αγώνες την περίοδο 1977-1978, δύο για λογαριασμό της Penske και δύο για λογαριασμό της Ensign. Προσπάθησε να συμμετάσχει και σε δύο αγώνες το 1978, οδηγώντας για λογαριασμό της Shadow, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί. Το καλύτερο του αποτέλεσμα ήρθε στο Καναδικό Grand Prix του 1977, όπου τερμάτισε έβδομος.
Σαν σήμερα το 1944
Σαν σήμερα το 1944 γεννήθηκε ο Emilio Zapico, ο οποίος συμμετείχε στο Ισπανικό Grand Prix του 1976, οδηγώντας μία Williams. Ωστόσο, απέτυχε να προκριθεί στον αγώνα για 7 δέκατα του δευτερολέπτου.
Σαν σήμερα το 1950
Σαν σήμερα το 1950 διεξήχθη το Grand Prix του Moνακό, με νικητή τον Juan Manuel Fangio. Στον πρώτο γύρο, το μισό grid εγκατέλειψε, καθώς ένα μεγάλο κύμα μπήκε στην πίστα. Φυσικά, ο Fangio κατάφερε να αποφύγει το χάος και τερμάτισε έναν γύρο μπροστά από τον Alberto Ascari και από τον Louis Chiron που έγινε ο μοναδικός Μονεγάσκος που ανεβαίνει στο βάθρο στον αγώνα της πατρίδας τoυ.


Σαν σήμερα το 1978
Σαν σήμερα το 1978 διεξήχθη το Βελγικό Grand Prix, με νικητή τον Mario Andretti. O Gilles Villeneuve βρισκόταν στην δεύτερη θέση μέχρι που είχε ένα κλατάρισμα, το οποίο τον έριξε στην τέταρτη θέση. Δεύτερος τερμάτισε ο Ronnie Peterson, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Carlos Reutemann μετά το προσπέρασμα που έκανε πάνω στον Jacques Laffite στον τελευταίο γύρο.


Σαν σήμερα το 2000
Σαν σήμερα το 2000 διεξήχθη το Ευρωπαϊκό Grand Prix, με νικητή τον Michael Schumacher. O Mika Hakkinen βρισκόταν στην πρωτοπορία στα πρώτα στάδια του αγώνα, μέχρι που εμφανίστηκε η βροχή κι ο Schumacher πήρε τα ηνία. Τελικά, οι δύο πρώτοι, Schumacher και Hakkinen τερμάτισαν έναν γύρο μπροστά από τον τρίτο, David Coulthard.


Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.