Στα όρια του αντιαθλητικού;

Μετά τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στο Portimao πολλοί μίλησαν για τον εάν ο Verstappen κινείται στα όρια του αντιαθλητικού.

Στα χρόνια που τρέχει στις πίστες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού αρκετές φορές έχει δημιουργήσει συμβάντα προς συζήτηση.

Να θυμηθούμε όταν έπεσε πάνω στον Vettel στην Κίνα το 2018;Το τρακάρισμα στο Μονακό το 2015;Με τον Ricciardo στο Μπακού το 2018;

Χαρτί να έχουμε να γράφουμε για τον Ολλανδό.Οι γνώμες είναι κάπου στη μέση ανάλογα με τις συνθήκες που γίνεται το κάθε συμβάν.

Αλήθεια ο Senna και ο Schumacher πόσες φορές έφτασαν στα όρια του αντιαθλητικού για να αποδείξουν το πόσο μεγάλοι πιλότοι είναι;

Και το τονίζω στα όρια αντιαθλητικού για να μην παρεξηγηθώ.Κανείς δεν μπορεί να πει για τον οδηγό της Redbull ότι δεν μάχεται μέχρι να νικήσει.

Θεωρώ ότι είναι ο πιο aggressive οδηγός του grid.Λατρεύει να τον αντιπαθούν και το ανάποδο.Εντός πίστας είναι ένας πιλότος που στο μέλλον θα γίνει πρωταθλητής.

Αυτό που δεν μου αρέσει προσωπικά είναι ότι σε πολλές δηλώσεις του μιλά αρκετές φορές εγωιστικά και στα όρια της αλαζονείας.Βέβαια όσο μεγαλώνει ωριμάζει και σκέφτεται διαφορετικά.

Όταν αποκτήσει μονοθέσιο πρωταθλητή,σαν την Redbull της περιόδου Vettel πιστεύω ότι θα έχει πιο ορθολογική προσέγγιση στον αγώνα και φυσικά δεν θα έχει να αποδείξει τίποτα.

Μέχρι όμως να έρθει εκείνη η στιγμή ο Max Verstappen θα οδηγεί έτσι όπως τον ξέρουμε.Δύσκολα θα μπορείς να τον προσπεράσεις και πολύ επιθετικός θα γίνεται όταν κάνει προσπέραση.

Οι γνώμες πολλές για το ταλέντο του Ολλανδού και για την συμπεριφορά του στην πίστα.

Η Formula1 σίγουρα είναι κερδισμένη που τον έχει στο grid.

Σε ένα μελλοντικό πρωτάθλημα που θα κρίνεται με τον Leclerc όπως λένε οι ειδικοί βρούμε και τον διάδοχο του Ηamilton.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS