Ο Stroll φέτος θα μετρήσει δυνάμεις…

Η έναρξη της σεζόν μπορεί ακόμα να φαντάζει μακρινή αλλά οι ομάδες και οι πιλότοι σε αυτή την φάση τρέχουν μέσα στα εργοστάσια.

Η Aston Martin θα έχει την χαρά και την τιμή να έχει σε ένα από τα δύο μονοθέσια της έναν τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή.

Δεν ξέρω όμως κατά πόσο χαρούμενος θα είναι ο εταίρος πιλότος της ομάδας Lance Stroll με την έλευση του Sebastián Vettel.

Ίσως ήρθε η ώρα ο Καναδός να μετρήσει τις πραγματικές του οδηγικές δυνατότητες που διαθέτει απέναντι σε έναν παγκόσμιο πρωταθλητή.

Έχουν γραφτεί άρθρα και άρθρα πως βρίσκεται στην Formula1 με τα λεφτά του μπαμπά,αλλά αυτό δεν τον έχει εμποδίσει να ανέβει μέχρι στιγμής σε βάθρα,να πάρει pole position αλλά και αρκετούς βαθμούς.

Σαφώς εάν θυμηθούμε το πέρασμα του από την ιστορική ομάδα της Williams και θέλουμε να κάνουμε κάποια σύγκριση δεν είναι ο George Russell αλλά ούτε και ο Nicholas Latifi που αγωνίζονται σήμερα εκεί.

Ίσως ο Stroll αυτή την στιγμή έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία στην καριέρα του καθώς εάν σταθεί επάξια απέναντι στον Vettel θα κερδίσει μια θέση για πολλές σεζόν ακόμα στο σπορ.

Όσα χρήματα και εάν έχει ένας πατέρας δεν θα μπορέσει ποτέ να κρατήσει στις πίστες έναν κακό πιλότο και ας είναι ο γιος του.

Το άθλημα είναι τέτοιο από την φύση του ώστε η πίεση που δημιουργεί να κάνει κάποιους δυνατούς ή μη εντός πίστας.

Ο Lance Stroll έχει την μεγαλύτερη μάχη μπροστά του,μια ευκαιρία που πολύ θα ήθελαν…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

F1RACINGNEWS